Equistro Triforce

1-3 werkdagen
€ 57,25

Verpakking:

Aantal
P Gratis 57 GratisPetpunten
  • 4551
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Training en competitie verhogen de behoefte aan energie en zuurstof van prestatiepaarden, vooral in de essentiële spier- en bindweefselcellen.

  • Tegelijkertijd wordt de productie van vrije radicalen verhoogd, wat deze cellen kan beschadigen of vernietigen.
  • De gevolgen zijn een gebrek aan gehoorzaamheid en souplesse, stijfheid, conditieverlies en prestatievermindering, of zelfs spier- of gewrichtsaandoening.

Celbescherming

Anti-oxidanten: de spier- en gewrichtsbeschermers.
Om spieren en gewrichten te laten blijven presteren op het optimale niveau, heeft elke individuele spier- en bindweefselcel anti-oxidanten nodig, die hen beschermen tegen vrije radicalen. De voornaamste anti-oxidanten zijn vitamines C en E en het sporenelement selenium. Elk van deze anti-oxidanten beschermt bepaalde delen van elke individuele cel. Samen vormen zij een formidabel celbeschermingsteam.
Naarmate de eisen aan de prestaties van de paarden toenemen, geldt dat ook voor de behoefte aan deze anti-oxidanten, om de oxidatieve stress van de vrije radicalen te neutraliseren en om de prestatie van spieren en gewrichten te handhaven.

Isabell Werth, meerdere malen Olympisch individueel en teamkampioene dressuur

EQUISTRO TRIFORCE maakt voor mijn paarden niet alleen de dagelijkse training gemakkelijker, maar resulteert ook in een merkbare vergroting van souplesse tijdens de wedstrijden. EUISTRO TRIFORCE levert de celbescherming die u paard nodig heeft door het toegevoegde vitamine complex.
Triforce bevat een vitamine C en mineralen complex die pH neutraal is, hoge celactiviteit heeft en die op langdurige basis beschikbaar is voor het organisme.
Daar het vitamine E en selenium bevat en de aminozuren lysine en methionine, is Triforce een complex van voedingsstoffen met een hoge biologische waarde, die vitale celbeschermingsfactoren en spieropbouwblokken levert en die het immuunsysteem versterkt.
Dit betekent dat u ervan verzekerd kunt zijn dat aan de behoeften van uw paard tijdens training en wedstrijden voldaan wordt en dat zijn prestaties, conditie en gehoorzaamheid verbeterd zullen worden.

EQUISTRO TRIFORCE bevat het volgende in elke dagelijkse dosis van 2 gram voor een paard met een gewicht van 500 kg

• Vitamine C 3.000mg
• Vitamine E 2.200mg
• Selenium 0.5mg
• alsmede lysine en DL-methionine EQUISTRO TRIFORCE is verkrijgbaar in een maandelijkse hoeveelheid van 600g (maandelijkse hoeveelheid voor een paard met een gewicht van 500kg).

Samenstelling

Dextrose, graanproducten en nevenproducten, L-lysine en DL-methionine.

Aanbevolen voeding

Voor dieren die intensief werk moeten verrichten of gevaar lopen een infectie op te doen, de volgende hoeveelheden dagelijks toevoegen aan de normale voedingen:
Paarden 20g
Pony’s/veulens 10g

Poeder, in 600 gram verpakking.

         

Overtuigd van uw keuze?

Equistro Triforce

Equistro Triforce
1-3 werkdagen
€ 57,25

Verpakking:

Aantal
P Gratis 57 GratisPetpunten
  • 4551
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Mogelijk iets voor uw dier?

Eerder bekeek u: