Dierentips - Ziektekosten huisdier en verzekeren

Ziektekosten huisdier en verzekeren

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor hond of kat met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen. Stel dat uw dier een (verkeers)ongeluk krijgt of ernstig ziek wordt. Vaak kunnen deze zaken goed behandeld worden, maar de kosten kunnen dan flink oplopen. U wilt op zo’n moment toch niet voor het dilemma komen te staan dat u uw dier niet kunt laten behandelen?

Petplan en Proteq

U kunt kiezen uit verschillende aanbieders voor de verzekering van uw hond, zoals Petplan en Proteq. Per verzekering kunnen de premiekosten en dekkingsgraad sterk verschillen. Dit hangt ook af van het ras en de leeftijd van uw hond. Hoe eerder u uw hond laat verzekeren, hoe lager de premies in het algemeen zijn. Let er bij het afsluiten van een verzekering goed op welke behandelingen wel en welke niet worden vergoed en tot welk bedrag. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De website www.verzekerjehuisdier.nl kan wellicht helpen bij het maken van uw keuze. Bekijk ook altijd de voorwaarden op de website van de aanbieders zelf.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, bel 077-3982169 of email: info@dierapotheker.nl
Dierenarts Noortje Brugge vd Helm

Drs. Noortje van der Helm
Dierenartsenpraktijk Horst
Thuisbezorgservice: www.dierapotheker.nl

 

 

 

Reacties

 

Plaats een reactie


*

* (Uw e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer Ok
0
top