Dierentips - Trovet voeding huisdieren

Trovet voeding huisdieren

Mogelijk is het merk TROVET u onbekend, hetgeen op zichzelf niet verwonderlijk is. Het TROVET assortiment is namelijk uitsluitend via de dierenarts verkrijgbaar en bestaat naast enkele onderhoudsvoeders voor volwassen dieren, hoofdzakelijk uit zogenaamde dieetvoeding. Dit zijn volledige, speciale voeders voor honden en katten met een aandoening (bijvoorbeeld problemen met nieren of huid en vacht), die een speciale ondersteunende voeding behoeven.

Daarnaast omvat het TROVET assortiment speciale treats/beloningssnoepjes die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Ook voor de normale gezonde hond en kat biedt TROVET een aantal hoogwaardige, smakelijke voeders.

Nederlands merk

TROVET is een Nederlands merk en al sinds eind jaren zeventig op de markt. Dus ondanks dat het voor u misschien nieuw is, beschikt TROVET over langdurige kennis en ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden en katten. Deze kennis wordt ingezet voor het up-to-date houden van het bestaande assortiment en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten.

30 jaar historie

Alle TROVET producten zijn, op basis van de meest recente inzichten op het gebied van voeding, speciaal voor dierenartsen ontwikkeld. Dierenartsen stellen extra strenge kwaliteitseisen aan de producten in hun kliniek. Zij verkopen alleen producten met een constante samenstelling en kwaliteit waarvan de werking bewezen is. Alleen dan kan een (dieet)voeding een vertrouwd onderdeel uitmaken van de voorgeschreven therapie. De TROVET producten voldoen al ruim 30 jaar aan deze door de dierenartsen gestelde strenge kwaliteitseisen. Met recht mag TROVET een merk heten met ervaring en langdurig tevreden gebruikers.

Voor de TROVET producten worden alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Uiteraard zijn alle TROVET producten vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. De uitstekende smaak komt volledig van de natuurlijke, hoogwaardige grondstoffen. Het resultaat is het TROVET assortiment waarvan uw hond of kat met smaak een gezond leven lang kan eten.

U kunt hier direct Trovet voor uw hond bestellen en hier voor uw kat.

 

 

 

Reacties

 

Plaats een reactie


*

* (Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top