Dierentips - Royal Canin Anallergenic hond

Royal Canin Anallergenic hond

RC Anallergenic bij jeuk, winderigheid, braken en diarree

De Anallergenic voeding heeft bijzondere eigenschappen. Het is een dieetvoer gebaseerd op sterk verkleinde eiwitten. Hierdoor kan het worden gebruikt als eliminatiedieet voor het opsporen van voedselallergie en voedselovergevoeligheid. Het kan ook levenslang worden gegeven. De hond die last heeft van jeuk of huidontstekingen kan hier bij gebaat zijn en ook honden met problemen met maag en darmen kunnen mogelijk geholpen worden. Deze honden kunnen dan minder last hebben van winderigheid, braken en diarree.

Geen wondervoer

  • Het is uiteraard geen wondervoer, maar toch is het wel een voeding die uniek is.
  • Uniek omdat Rc Anallergenic sterk verkleinde (=gehydrolyseerde) veereiwitten bevat waardoor de kans op een reactie van het hondenlichaam zeer klein is.
  • Intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen worden zo verminderd en een gezonde huid en glanzende vacht behouden.

Let wel dit zal niet bij alle honden het geval zijn, maar er is wel een opmerkelijk aantal honden dat inmiddels naar tevredenheid dit voer dagelijks verobert.

Testresultaten Anallergenic

De RC Anallergenic voeding is getest bij honden. Zo kregen 22 honden, die op een hypoallergeen dieetvoer stonden en toch nog symptomen vertoonden van allergie of overgevoeligheid, 4 weken lang het Anallergenic voer. Alle 22 honden vertoonden nu een vermindering van de symptomen jeuk, braken, diarree of winderigheid. Het hoge aantal positieve reviews op internet over deze voeding bevestigen dit.

Bijzondere productie voer

  • Er is een speciale productielijn alleen voor de Anallergenic voeding. Zo is de kans op besmetting minimaal.
  • Het verkleinde veereiwit, als duurzame eiwitbron, levert de benodigde aminozuren en oligopeptiden met een zeer laag gewicht.
  • Daarbij wordt in plaats van de gehele granen gezuiverd ma├»szetmeel gebruikt.
  • Anallergenic wordt verpakt onder een gecontroleerde atmosfeer waardoor oxidatieverschijnselen worden voorkomen.

Resultaten dierenkliniek Horst

Ervaring dierenkliniek Horst Royal Canin Anallergenic

Ook in onze dierenkliniek Horst zien wij verrassende resultaten wanneer honden en katten overstappen op de Royal Canin Anallergenic voeding. Dat zijn vaak honden met jeuk en andere huidklachten en/of darmklachten zoals braken, diarree en winderigheid. Uiteraard stellen onze dierenartsen eerst de diagnose en pas dan kan deze voeding eventueel worden ingezet.
U kunt dan bij Dierapotheker.nl de RC Anallergenic voor uw hond en de RC Anallergenic voor uw kat met korting bestellen.

Wat is uw ervaring?

We horen graag uw ervaring met de RC Anallergenic voeding. Ook om zo te komen tot een verdere ontwikkeling van de beste voeding voor uw huisdier. U kunt uw reactie hieronder achter laten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, bel 077-3982169 of email: info@dierapotheker.nl

 

Drs. Robin Holle
Dierenartsenpraktijk Horst
Thuisbezorgservice: www.dierapotheker.nl

 

 

 

Reacties

 

Plaats een reactie


*

* (Uw e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer Ok
0
top