Het avontuur van Romy en Buddy

Ruim een jaar geleden stelde wij u aan Romy en Buddy voor. Romy heeft last van een angststoornis en een vorm van autisme. Ze durft niet alleen naar buiten en is erg afhankelijk van haar moeder. Het enige wat Romy wilt is een zelfstandig leven leiden net als elke andere 19-jarige meid. Romy wilde dit graag samen met een hulphond bereiken en niet zo maar een hulphond; met haar eigen Buddy. Via Stichting Bultersmekke Assistancedogs zou Buddy opgeleid gaan worden. Maar een opleiding tot hulphond kost €21.000, een bedrag dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar en Romy zelf moest gaan inzamelen.

Vanaf dat moment heeft Romy al haar creativiteit en doorzettingsvermogen ingezet om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Het verkopen van zelfgemaakte producten, doppenacties, donatie huisjes op verschillende locaties, cursussen verzorgen en ga zo maar door. Toen Dierapotheker.nl van dit verhaal hoorde wilden wij graag ons steentje bijdragen. En dat hebben wij samen met u kunnen doen. Ruim €3000,- is dankzij u via Dierapotheker naar Buddy zijn opleiding gegaan. Bedankt namens Romy en Buddy voor elke bijdrage.

Ook Hill’s Pet Nutrition hoorde van het verhaal van Romy en Buddy. En nou wil het toeval dat Hill’s eerste huisdier, een blindengeleidehond, ook Buddy heet. Hill’s begreep dus als geen ander de speciale band die Romy en Buddy hebben opgebouwd.

Op dat moment hebben Hill’s en Dierapotheker besloten hun krachten te bundelen. Dierapotheker en Hill’s hebben het restbedrag geschonken samen met één jaar lang Hill’s Science Plan hondenvoer. Romy kan zich nu eindelijk voor 100% op haar trainingen met Buddy gaan concentreren. Gefeliciteerd Romy en Buddy!

Wij willen namens heel Dierapotheker en Dierenartsenpraktijk Horst onze complimenten geven aan Romy. Wat heb je dit knap gedaan! En een dikke dank u wel aan ieder van u voor uw bijdrage!

Romy en Buddy willen u bedanken!

“Aan alle mensen die hebben meegeholpen om mijn inzamelactie tot een succes te maken:

Met heel veel trots mag ik nu eindelijk bekendmaken dat ik €21.000 succesvol heb ingezameld voor de opleiding van mijn assistentiehond Buddy te bekostigen!

Het proces van geld inzamelen was zwaar en het was heel veel werk, maar het was ook heel leuk. Ik heb heel veel creatieve ideeën bedacht hoe ik geld ging inzamelen.Ik heb mooie zelfgemaakte hondenlijnen, hondenspeeltjes en nog veel meer verkocht, allemaal voor de opleiding van Buddy te bekostigen.

Een hele grote dankjewel aan alle lieve mensen die een hondenlijn hebben aangeschaft, de donateurs, of mijn actie op een andere manier hebben gesteund!

Ook een grote dankjewel aan Britt Holle & het team van Dierapotheker.nl en Dierenartsenpraktijk Horst!
Zonder jullie was dit niet gelukt! Dankjulliewel voor alles wat jullie voor mij en Buddy gedaan hebben!

Ook wil ik Michelle Laagewaard bedanken voor alle hulp, zij heeft mij begeleid tijdens het geld inzamelen. Dankjewel!

Ook wil ik Hill’s Pet Nutrition bedanken voor de donatie en de hondenvoeding voor Buddy! Dankzij de donatie van Hill’s is het bedrag voor de opleiding van Buddy nu compleet!Nu kunnen Buddy en ik ons volledig richten op de trainingen en kan ik me richten op mijn doel: zelfstandig worden samen met Buddy!

Nogmaals bedankt iedereen die mij en Buddy heeft gesteund!
Groetjes Romy & een poot van Buddy”

Categorie: Algemeen, Algemeen, Hond

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.