Geef 2 maaltijden aan een asieldier

Food Shelter Love

Ons land telt ruim 100 dierenasiels. Elk jaar komen ruim 80.000 dieren hier terecht [1]. Sommigen zijn op straat gedumpt, of worden ziek of zwervend gevonden. En in een aantal gevallen kan een eigenaar door veranderde omstandigheden niet meer zelf voor zijn dier zorgen en wordt het overgedragen aan het asiel.  Het merendeel van de dieren wordt gelukkig binnen 3 maanden herplaatst of weer opgehaald door hun rechtmatige eigenaar. Maar een aantal blijft veel langer in het asiel.

[1] HAS Hogeschool, HAS Kennistransfer & Bedrijfsopleidingen, Den Bosch Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht. Feiten & Cijfers Gezelschapsdierensector 2015

Steun de dierenasiels

De medewerkers en honderden vrijwilligers van de dierenasiels zetten zich enorm in voor al deze dieren. In de asielen krijgen de dieren onderdak, liefdevolle verzorging, voeding, medische verzorging en zo nodig gedragstrainingen.  De asielen worden gesubsidieerd door gemeenten, maar dit dekt bij lange na niet de kosten. De opvang en bemiddeling kosten heel veel geld. De asielen zijn daarom ook sterk afhankelijk van giften en sponsoracties.

Dierenasiel “Op de Smakterheide”

Dierapotheker.nl en Dierenartsenpraktijk Horst hebben een speciale band met het Dierenasiel “Op de Smakterheide” in Smakt. Hier worden zwerfdieren opgevangen uit Venray, Bergen, Venlo, Horst aan de Maas, Peel & Maas, Beesel en Deurne. Daarnaast is er een permanente opvang van senioren honden en katten. Deze honden en katten zijn allemaal 10 jaar of ouder en zijn hier terecht gekomen omdat hun baasje niet langer meer voor ze kon zorgen. Omdat het in de meeste gevallen om een permanente opvang gaat zijn de huiselijke omstandigheden zoveel mogelijk nagebootst. De dieren verblijven in kleine groepen in een gemeubileerde huiskamer met vloerverwarming.

Hill’s en asieldieren

Bij diervoedingsproducent Hill’s hebben katten en honden in asielen ook een speciaal plekje in het hart. Ze geloven dat voeding de kracht heeft om het leven van huisdieren te veranderen. Het Hill’s ‘Food Shelter Love’ programma ondersteunt wereldwijd honderden asielen met de juiste voeding voor honden en katten. Het resultaat? Steeds meer gelukkige en gezonde viervoeters die een warm thuis vinden.

Sponsoractie Food, Shelter, Love

Onder de titel “Food, Shelter, Love”, houdt Hill’s in samenwerking met Dierapotheker.nl een sponsoractie voor de Nederlandse dierenasiels. Voor elk Hill’s product dat gedurende de actieperiode van 8 t/m 22 april via Dierapotheker.nl wordt verkocht, doneert Hill’s 2 maaltijden aan een dierenasiel. Als u “Op de Smakterheide” of een ander dierenasiel ook een warm hart toedraagt, doe dan mee aan de maaltijdactie van Hill’s en Dierapotheker.nl. Bestel hier uw Hill’s producten voor uw hond of kat, wij regelen de rest.

Alvast bedankt namens de Nederlandse dierenasiels en asieldieren.

Sponsor-asieldier-hill's-dierapotheker

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Bestel veilig en zeker bij de Dierapotheker:

+ Gratis Purina FortiFlora 7-pack cadeau
Bundelvoordeel
+ Gratis Purina FortiFlora 7-pack cadeau