Equihorst supplementen paard

EquiHorst supplementen paard

EquiHorst, een exclusieve lijn van kwalitatief hoogwaardige supplementen voor paarden. EquiHorst is exclusief ontwikkeld voor de paardenpraktijk van Dierenartsenpraktijk Horst,  door een toonaangevende  Duitse producent van voedingssupplementen. Uitgangspunt is een uitmuntende kwaliteit en prestatie, in combinatie met gemakkelijke toediening en een goede prijs.

De eerste drie producten van de EquiHorst-lijn richten zich op drie belangrijke probleemgebieden bij paarden; de luchtwegen, de gewrichten en de spieren.

EquiHorst Bronchostar Liquid

Bronchaster Liquid is een 100% natuurlijk product. Het verlicht de luchtwegen door oplossing van vastzittend slijm waardoor het makkelijk kan worden opgehoest.  Wordt geleverd in handige 1 l doseerflacon.

Equihorst MSM + Glucosamine Liquid

MSM + Glucosamine Liquid is een natuurlijk supplement. Het bevat  essentiële ingrediënten voor gezonde botten, hoeven en kraakbeen. MSM (een natuurlijke zwavelverbinding) en glucosamine zorgen voor smering van de gewrichten en de opbouw en versteviging van kraakbeen, pezen en gewrichten.  Wordt geleverd in handige 1 liter doseerflacon.

Equihorst Musclelac

Equihorst Musclelac heeft een sterk positief effect op de ondersteuning van het spierstelsel van paarden. Het trainingseffect wordt verhoogd en de kracht en het uithoudingsvermogen worden ondersteund. Overbelasting kan leiden tot verzuring van de spieren en spierafbraak met een te hoog eiwit gehalte tot gevolg. Musclelac is speciaal ontwikkeld voor deze problemen en reduceert op natuurlijke wijze de vorming van melkzuur.  Equihorst Musclelac wordt geleverd in poedervorm in 1 kg verpakking.

Categorie: Merken, Paard

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.