Dierentips - Audevard middelen voor het paard

Audevard middelen voor het paard

Het farmaceutisch bedrijf Laboratoire Audevard is al meer dan 35 jaar de bevoorrechte partner van dierenartsen voor paarden en paardenprofessionals. Deze lange carrière berust op enkele solide garanties.

Onderzoek en ontwikkeling

  • Formules ontwikkeld door dierenartsen
  • Selectie van zeer effectieve ingrediënten die worden bekrachtigd door klinische studies
  • Een continue focus op nieuwe ontwikkelingen, zodat u kunt profiteren van de nieuwste geavanceerde wetenschap

Precieze Knowhow

  • Koude granulatie: hitte kan de eigenschappen van bepaalde ingrediënten wijzigen. Dat is bijvoorbeeld het geval voor vitaminen waarvan de concentratie sterk afneemt als ze worden blootgesteld aan warmte.
  • Afzonderlijke granulatie van vitaminen en mineralen om interactie en afbraak te vermijden.

Veiligheid

Farmaceutisch bedrijf

  • Antidopingprogramma:

De aanwezigheid van dit logo op het etiket waarborgt dat:

  • de formule geen ingrediënten bevat waardoor de dopingtest een positief resultaat oplevert
  • Elke batch van het product wordt geanalyseerd door de LCH (Laboratoire des courses hippiques, Laboratorium voor Paardenrennen).

Motorisch assortiment Audevard

Ekyflex Arthro
Ter ondersteuning van de gewrichten. Biedt de nodige nutriënten voor het kraakbeen van paarden waarvan de gewrichten sterk worden belast.
Ekyflex Tendon
Ondersteuning van de pezen en ligamenten. Essentiële nutriënten voor stevige en elastische weefsels zoals de pezen of ligamenten. kan preventief worden ingezet bij paarden tijdens de training bij gevoelige pezen.
Ekyflex Osteo
Specifieke nutriënten voor het paard dat behoefte heeft aan botversterking: Calcium, vitamine D3, MBP, Silica. Kan worden gebruikt bij veulens in de groei.
Ekyflex Nodolox
Motorisch comfort. Mix van planten: schietwilg, boswelia en quercetin aangevuld met een extra hoeveelheid omega-3. Aangepast aan de voorschriften van de competitie: Dit product bevat salicine, de 6 dosissen van 30 gram korrels en 3 spuiten per dag voor de wedstrijden niet overschrijden.
Ekyflex Mobility
Ondersteuning van de gewrichten. Vloeibare formule op basis van harpagophytum en hyaluronzuur. De toediening van producten met harpagophytum procumbens ten minste 48 uur voor de wedstrijd stoppen.
Harpagyl
Concentraat van Harpagophytum. Formule rijk aan erkend Harpagophytum geselecteerd op kwaliteit. De meest geconcentreerde formule. De toediening van producten met harpagophytum procumbens ten minste 48 uur voor de wedstrijd stoppen.

Ademhalingstelsel Audevard producten

Balsamic Control
Comfortabele ademhaling (stof, pollen). Formule speciaal ontworpen voor paarden die zich bevinden in een omgeving met veel pollen, stof,.. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt.
Balsamic Air
Comfortabele ademhaling (koude, lagere temperaturen). Geconcentreerd met etherische oliën (eucalyptus, tijm). Kan worden verstoven in de omgeving.
Ekybleed
Inspanning van het ademhalingsstelsel. Nutriënten die zijn aangepast aan de behoeften van het paard tijdens de voorbereiding op ademhalingsinspanningen. Een combinatie van planten voor paarden met een neiging tot bloeden tijdens werkzaamheden.
Immuno RS
Een supplement voor het paard tijdens de risicoperiode en bij veranderingen in de omgeving (koude periode, verandering van stalgenoot, spenen). Bevat Echinacea en Glucafeed, een ingrediënt waarvoor studies werden uitgevoerd op het paard.

Spijsverteringsstelsel Audevard producten

Ekygard
Ondersteuning van de maag. Complete formule: filmvormend effect, selectie van aangepaste planten, pre- en probiotica. Gebruik op lange termijn.
Ekymash Booster
Verteringscomfort. Uitgebreide formule: bevat psyllium, tijm en pepermunt. Voor gebruik bij paarden bij de hervatting van het voeren. Vloeibare formule, makkelijk toe te dienen.
Bo Yea Sacc Ultra
Vangt mycotoxines, pre- en probiotica. Innovatieve formule die pre- en probiotica combineert met een selectieve mycotoxinebinder. Ondersteuning van het voer, aangepast aan verschillende situaties: tegenvallende prestaties, gewichtstoename, zogen, ..

 

 

 

Reacties

 

Plaats een reactie


*

* (Uw e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0