Als VIP naar het Animal Event

Van 2 winnaressen van de VIP kaarten voor het Animal Event ontvingen wij hun impressie van deze geweldige dierendag.

Met mijn vader en mijn hondje

Wow, dan win je met Pasen opeens 2 VIP tickets voor Animal Event, echt heel gaaf!

Zaterdag 4 mei was het zover, als VIP naar Animal Event samen met mijn vader en m’n hondje. Ik had er echt veel zin in! Het weer zou niet heel geweldig worden, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij de ingang kregen we onze VIP bandjes waarmee we toegang kregen tot de Aeres Business Lounge en natuurlijk het evenemententerrein. Het is echt heel groot, en mooi ruim opgezet. Er waren themadorpen gebouwd met allemaal stands en showringen.

Buggy vol Goodie Bags

Ik had voor mijn hond een hondenbuggy bij me voor als ik merkte dat hij moe aan het worden was, maar nog voordat we 2 themadorpen hadden bezocht zat de hele buggy al vol met Goodie Bags die we kregen uitgedeeld (veelal na het inschrijven voor een nieuwsbrief uiteraard). Echt zo lekker om overal rond te kijken en snuffelen. De sfeer was heel gemoedelijk en je merkte gewoon dat iedereen het naar zijn zin had.

Ondertussen was het wel tijd geworden voor koffie/thee dus zijn we op zoek gegaan naar de Business Lounge, daar werden we vriendelijke ontvangen en kregen we lekker iets warms te drinken en stonden er heerlijke lekkernijen klaar. Het was al voorspeld dat het zou gaan regenen, en dat gebeurde ook, net toen we binnen waren en aan de thee zaten. Die bui hebben we dus maar even uitgezeten in de warmte.

Detectie speuren

Vervolgens zijn we om 11:45 gaan kijken bij het Prins Sport Stadion waar Jeroen Oomen en Kynologisch Nederland uit Hellevoetsluis een demonstratie Detectie speuren gaven. Dit was echt heel gaaf om te zien, en Jeroen Oomen wist alles erg duidelijk en vooral op een leuke manier uit te leggen. Hij sleept je mee in zijn enthousiasme en laat zien hoe je met een paar simpele attributen in principe iedere huishond detectie speuren kunt aanleren ongeacht de grootte of het ras. Erg leuk en leerzaam!

Na de workshop zijn we weer langs stands gelopen en hebben lekker rondgekeken om vervolgens weer langzaam naar de Business Lounge te lopen voor een perfect verzorgde en smakelijke lunch. En wederom hadden we geluk want ook tijdens de tweede hoosbui zaten we lekker warm binnen.

Toen we klaar waren met lunchen en het weer heerlijk zonnig was zijn we naar de showpiste gegaan waar Jolanda Adelaar met haar Italian Stallion ‘Carletto’ een clinic gaf. Wat een ontzettend mooi paard en goede combinatie!!

Een flinke beursaanbieding

Vervolgens zijn we weer langs de stands ge lopen en zo kwamen we bij de stand van Zoo Adventure. Daar ben ik ontzettend verwend door mijn vader met een paar leren laarzen waarmee ik samen met mijn hond door weer en wind in het bos kan lopen. Zoo Adventure heeft echt mooie en hippe outdoor laarzen, en ze hadden ook nog eens een fikse beursaanbieding!

Inmiddels vorderde de dag al aardig snel en zijn we nog even gaan kijken bij Dog Frisbee, wat een energie! Ook was er de mogelijkheid om je hond te laten checken bij de fysiotherapeut van de NVFD, die mogelijkheid hebben we benut, en mijn hond was prima in orde!

Een gezonde zaak

Inmiddels zat de hondenbuggy helemaal vol, was de dag bijna om, en waren we allemaal moe en voldaan, dus zijn we aan de reis naar huis begonnen. Eenmaal thuis ben ik met een zeer nieuwsgierige hond alle tasjes gaan bekijken en uitzoeken. Wat een lekkers en verwennerij allemaal. Wat mij erg goed deed was het feit dat vrijwel alle samples die zijn uitgedeeld ‘natuurlijk’ en ‘hoogwaardig’ waren. Geen kleurstoffen of smaakstoffen of andere additieven (op een paar na). Je merkt echt aan de hele dag, de opzet en de aangeboden producten een verandering naar het positieve. Het hele event staat in het teken van gezondheid en dierenwelzijn en dat vind ik een goede zaak!

Gave winactie

Ik heb een ontzettend leuke en positieve dag gehad vol plezier en leerzame momenten.

Ik wil jullie van Dierapotheker dan ook ontzettend bedanken voor deze gave winactie!! Het was een dag die ik niet snel zal vergeten.

Lisette Verheijen

Categorie: Algemeen, Algemeen, Hond, Kat

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.