4Cyte ondersteuning gewricht

4Cyte van Interpath is een aanvullend diervoeder in de vorm van kleine granules voor paarden, honden en katten ter ondersteuning van de gewrichtsflexibiliteit en mobiliteit.

Wereldwijd gepatenteerd

4Cyte bevat Epiitalis, een wereldwijd gepatenteerd plantaardig olie-extract, dat de proliferatie van chondrocyten en synoviocyten actief stimuleert. De Epiitalis is gecombineerd met hoge concentraties meriene bestanddelen. De bestanddelen van 4Cyte ondersteunen het metabolisme van de normale gewrichtsfunctie en de gewrichts- en kraakbeenmatrix.

Voor 4Cyte en Epiitalis is uitgebreid onderzoek op moleculair en cellulair niveau onderzoek gedaan. Tevens is klinisch werkzaamheids- en veiligheidsonderzoek gedaan. Voordat de resultaten zijn gepubliceerd in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften, zoals de American Journal of Veterinary Research en de Equine Veterinary Journal, hebben de onderzoeken een intercollegiale toetsing onder veterinairen ondergaan. Daarna is wereldwijd een strenge, onafhankelijke evaluatie uitgevoerd van soortgelijke producten en hierbij kwam 4Cyte als leidend product op zijn gebied naar voren.

Samenstelling

Groenlipmossel, abalone, mariene kraakbeenpoeders     61,06%.
Epiitalis-olie (extract van Biota orientalis-zaden)    5,0%.
Natriumcaseïnaat, droog melassepoeder, honing.
Additieven: antioxidanten, zwarte bessensmaakstof
Analytische bestanddelen:
Omega-3     3%
Ruw eiwit     46%
Ruw vet     11%

Categorie: Merken, Hond

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Reacties:

  • Graag kunnen bestellen voor paard

    4cyte equitalis is als opvolger van Dachas Blend als enige instaat weer kraakbeen op te bouwen

  • Waarom niet meer te koop....mijn 12 jarige schat heeft het echt nodig?

    top spul....waar is dit nog te koop?