Over ons

Team van Dierapotheker op de foto

Wie zijn wij?

  • Dierapotheker.nl en Dierapotheker.be zijn onderdeel van de dierenkliniek.
  • Wij staan al sinds 1951 voor uw dieren klaar.
  • En sinds 2006 online met Dierapotheker.nl.
  • U waardeert ons met meer dan 45.000 beoordelingen met een 4,8/5.
  • Wij zijn er speciaal voor iedereen die het beste wil voor zijn dier.
  • Wij bieden een ruim assortiment aan veterinair verantwoorde producten.
  • Ons team bestaat momenteel uit 35 toegewijde collega’s.

Een stukje Dierapotheker geschiedenis

2006

In 2006 werd duidelijk dat er een nieuwe behoefte ontstond bij de houders van dieren. Internet kwam opzetten en wij besloten om een online dierenapotheek, Dierapotheker.nl, te openen voor alle diereigenaren in Nederland en later België. Eerst in het klein op de bovenverdieping van de praktijk, maar al gauw was een grotere ruimte nodig. De behoefte aan het thuisbezorgen van diergeneesmiddelen, supplementen en speciale voeding voor dieren bleek groot. 

2014

In 2014 kochten we het royale pand aan de overkant van het centrale praktijkgebouw om zo in alle behoeften van de diereigenaren te kunnen voorzien. In dit pand verzorgden wij de bestellingen die online binnenkwamen geheel zelf en ook onze klantenservice was hier gehuisvest. Alles compact bijeen, dat werkt wel zo gemakkelijk. Na een florerende periode van ruim 6 jaar werd het ons duidelijk dat we wederom op zoek moesten naar een ander, nóg groter pand om Dierapotheker.nl in te kunnen huisvesten. Niet alleen ons assortiment werd groter maar ook het aantal collega’s nam toe. 

2021

In 2021 verhuisden we naar ons huidige pand aan de Handelstraat 17, in Horst. Ons assortiment bestaat op dit moment uit ruim 5000 producten en er zijn 35 medewerkers in dienst, allemaal onder één dak.

Hier verwerken wij alle vragen die gesteld worden door honden, katten en paardeneigenaren uit het gehele land. De kennis die wij hebben vanuit de dierenkliniek kan op deze manier optimaal benut worden voor uw dieren.

Goede doelen

Onverkoopbare producten schenken wij aan onze vaste goede doelen: ‘’De Dierenvoedselbank in Weert en Stichting Hurmes Dierenthoes in Stramproy’’. Wij dragen beide stichtingen een warm hart toe. 

Duurzaamheid

Onze toewijding ligt continu bij het vinden van duurzame oplossingen. Daarom maken we gebruik van vulmateriaal dat uitsluitend bestaat uit gerecyclede materialen. Om ons milieubewuste streven te ondersteunen en het aantal retourzendingen te verminderen, vragen we onze gewaardeerde klanten vriendelijk om de retourkosten te dragen wanneer ze besluiten om een product terug te sturen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet en een duurzamere toekomst creëren.

2024 - De Overgang van Groen naar Bruin

We zeggen vaarwel tegen onze geliefde groene verpakkingen, met een zweem van weemoed voor het verlies van een stukje nostalgie. Tegelijkertijd verwelkomen we met een brede glimlach een milieuvriendelijk alternatief.

Thuiswinkel waarborg

Dierapotheker.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat onze werkwijze en gehanteerde voorwaarden jaarlijks worden gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. U vindt hier ons actuele Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

Dierapotheker levert voor alle dieren het beste