Canipur Gravid

Dit product is niet (meer) leverbaar.

Inhoud:

  • 876
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Canipur Gravid wordt vanaf de 5de week van de dracht bijgevoerd en is speciaal ontwikkeld voor de specifieke eisen welke gesteld worden aan de hoog dragende en lacterende teef.

  • Canipur Gravid is een voedingsupplement dat ontwikkeld is voor een specifieke, alles omvattende en afgewogen, ondersteuning van de hoogdragende en lacterende teef. Vanaf de 5de week van de dracht zien we een sterke toename van het gewicht en van de grootte van de vruchten in de baarmoeder van de teef.
  • Daarom is een uitgebalanceerde voeding met voldoende bouwstoffen in de laatste periode van de dracht van wezenlijk belang voor een optimale groei en een gezonde ontwikkeling van de pups.
  • De geboorte van de pups is voor het moederdier een zeer veeleisende gebeurtenis, die een goede verzorging van de teef met voldoende vitamines, mineralen, sporenelementen en energiedragers vereist.
  • Dit om storingen tijdens de geboorte ( zoals weeënzwakte, eclampsie, bloedarmoede etc) reeds in het voorveld,voor zover mogelijk, te kunnen voorkomen.
  • Tijdens de lactatieperiode wordt er wederom een verhoogd beroep gedaan op de energie en bouwstoffen, omdat deze met de melk aan de pups worden afgegeven.
  • Een tekort gedurende deze periode leidt behalve tot een uitputting van de teef vooral tot een verhoogde gevoeligheid voor infecties en een onder ontwikkeling en zelfs ontwikkelingsstoringen van de pups.

Samenstelling

Calciumchelaat, dicalciumfosfaat, sojameel, melkwei poeder (deels ontsuikerd), druivensuiker, maiskorrels, melasse, tarwekiemen, natriumchloride, magnesiumoxide, DL-methionine, L-lysine, kaliumchloride, lijnzaadolie.

Dosering

Kleine honden ( 4-15 kg): 5-15 g per dag.
Middelslag honden (16-39 kg): 15-40 g per dag.
Grote honden (40-70 kg): 40-70 g per dag.

Voedingsadvies

Om een optimale ontwikkeling van de vruchten in de baarmoeder van de teef te ondersteunen, als ook om een optimaal geboortegewicht van de pups te bereiken, moet met de bijvoeding van de teef met Canipur Gravid begonnen worden in de 5de week van de dracht en moet ermee doorgegaan worden totdat de pups van de teef gespeend gaan worden. In het bijzonder rond de werpdag is de dagelijkse bijvoeding van belang voor het ondersteunen van de partus als ook ter voorkomen van anemie (bloedarmoede) en eclampsie (tetanie- kramp). Tijdens de lactatieperiode wordt de melkproductie en de melkkwaliteit verbeterd en daarmee een goede verzorging van de pups met vitamines, mineralen, sporenelementen, en aminozuren via de biest en later via de melk afgedekt.

Ingrediënten per kg

Vitamine A 200.000 I.E Vitamine B1 40 mg Vitamine B2 75 mg Vitamine B6 40 mg Vitamine B12 1.000 mcg Vitamine C 2.000 mg Vitamine D3 10.000 I.E. Vitamine E 2.000 mg Vitamine K3 10 mg Beta-caroteen 500 mg Cholinchloride 2.500 mg Pantotheenzuur 200 mg Nicotinezuur 200 mg Foliumzuur 4 mg Biotine 500 mcg IJzer 2,500 mg Zink 2,000 mg Koper 300 mg Mangaan 50 mg Jodium 15 mg Kobalt 5 mg Molybdeen 5 mg Seleen 3 mg. Gegarandeerde gehalten: Ruw eiwit 16,6 % Ruw vet 4,1 % Ruwe celstof 1,4 % Ruwe as 44,7 % Calcium 10,5 % Fosfor 3,7 % Natrium 1,0 % Magnesium 1,0 % Kalium 0,4 % Lysine 1,1 % Methionine 1,0 %.

Overtuigd van uw keuze?

Canipur Gravid

Canipur Gravid
Dit product is niet (meer) leverbaar.

Inhoud:

  • 876
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u