Beaphar CaniComfort Halsband voor pups 45 cm

Dit product is niet (meer) leverbaar.
 • 12163
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar. Onze overige supplementen ter ondersteuning bij angst en stress bij honden vindt u hier. 

Beaphar CaniComfort rustgevende halsband speciaal voor pups.

Stress bij honden kan veroorzaakt worden door nieuwe situaties of gebeurtenissen die angst oproepen. Bekende stressvolle situaties zijn bijvoorbeeld oudejaarsavond (vuurwerkangst), autoritten, bezoek aan de dierenarts, een verhuis of alleen thuis blijven (verlatingsangst).

Helaas kunnen honden ons niet vertellen wanneer ze zich nerveus of angstig voelen. In plaats daarvan uit een hond zijn ongemak op een manier die vaak als probleemgedrag wordt bestempeld, bijvoorbeeld door het vernielen van meubels, overmatig blaffen of plassen in huis.

Beaphar CaniComfort producten helpen een rustige, stressvrije omgeving te creëren. Het feromoon gebruikt in de Beaphar CaniComfort producten is een kopie van het moederferomoon van de hond en heeft een klinisch bewezen effect. Het vermindert stress en stelt honden gerust.

Voordelen van Beaphar CaniComfort

 • Het feromoon in Beaphar CaniComfort is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden en puppy’s te kalmeren. 
 • De halsband is zeer geschikt tijdens de socialisatieperiode of als pups nieuwe ervaringen opdoen zoals training, verhuizen van de fokker naar de nieuwe eigenaar, de introductie van nieuwe gezinsleden (mens of dier) of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden.
 • De halsband is zeer geschikt tijdens de socialisatieperiode.
 • De Beaphar CaniComfort Rustgevende halsband voor pups is geschikt voor pups van alle hondenrassen vanaf het moment dat zij het nest verlaten.
 • De halsband is tot 4 weken werkzaam en indien gewenst kan direct aansluitend een nieuwe band gebruikt worden.

Wat zijn feromonen?

Feromonen zijn door het dier zelf geproduceerde chemische verbindingen. Deze stoffen zijn enkel herkenbaar voor dieren van dezelfde soort. Er bestaan verschillende soorten feromonen. De verschillende soorten veroorzaken ieder een eigen specifieke reactie. Als de teef haar puppy's zoogt, produceert zijn het Dog Appeasing Pheromone (ook wel DAP of moederferomoon genoemd).

Het Dog Appeasing Pheromone geeft een instinctieve geruststellende boodschap en helpt puppy's om zich veilig en op hun gemak te voelen. Het speelt een cruciale rol in het bindingsproces tussen moeder en puppy. Ook wanneer honden volwassen zijn blijft dit feromoon een geruststellend effect hebben. Beaphar CaniComfort bevat een kopie van dit moederferomoon. Hierdoor voelt een hond zich meer op zijn gemak en kan hij beter ontspannen, waardoor probleemgedrag kan worden verminderd. Omdat Beaphar CaniComfort een instinctieve reactie veroorzaakt is het geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, ongeacht of ze met de fles zijn grootgebracht of door de teef.

Beaphar CaniComfort® bevat een kopie van het Dog Appeasing Pheromone (moederferomoon), wat een geruststellend effect heeft.

Beaphar CaniComfort 

Beaphar Canicomfort is in verschillende vormen te gebruiken:

Geschikt voor

Pups van alle hondenrassen vanaf het moment dat ze het nest verlaten.

Niet geschikt voor

Volwassen honden, voor voorvolwassen hond adviseren wij de Beaphar CaniComfort 65 cm.

Gebruiksadvies

 • Open het sachet pas op het moment dat de halsband direct omgedaan wordt.
 • Bevestig de halsband om de nek van de hond en schuif het uiteinde van de halsband door de gesp.
 • Bevestig niet te los en niet te strak: houd twee platte vingers ruimte tussen de halsband en de nek. C
 • ontroleer regelmatig of de band nog goed past.
 • Zorg dat de Beaphar CaniComfort Rustgevende halsband in contact is met de huid en dat deze niet overlapt met een eventuele andere halsband, omdat dit de rustgevende werking kan verminderen.
 • Knip het overtollige deel van de band af en doe dit bij het restafval.

Houdbaarheid & bewaaradvies

Specificaties

Productnr.: 12163
Actief bestanddeel: Dog Appeasing Pheromone
Oorzaak stress: Dierenarts bezoek, Reizen, Stress, Verlatingsangst, Verhuizing, Vuurwerkangst

Overtuigd van uw keuze?

Beaphar CaniComfort Halsband voor pups 45 cm

Beaphar CaniComfort Halsband voor pups 45 cm
Dit product is niet (meer) leverbaar.
 • 12163
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u