Arthrilone 3x30 tabletten

Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 382
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar. Een mogelijk alternatief kan zijn de Cosequin DS hond kauwtabletten of overleggen met uw eigen dierenarts.

Arthrilone®+ kan een belangrijke ondersteuning zijn voor de bewegingsfysiologie en de gewrichtsverzorging bij honden.

  • Toepassing bij jonge honden wordt vooral aanbevolen bij rassen als Duitse herders, Poedels, Labradors en Golden retrievers.
  • Door de natuurlijke samenstelling is Arthrilone®+ geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd en sexe en kan tevens zonder gevaar gegeven worden aan drachtige of zogende teven.
  • De metalen in Arthrilone®+ zijn geformeerd in een complexe doch snel opneembare kristallijne matrix.
  • Alle elementen in Arthrilone®+ spelen een rol bij de mineraalhuishouding en zijn van belangrijke invloed op de groei- en herstelprocessen van kraakbeenweefsel en botten.

Opbouw skelet

Arthrilone+ speelt ook een belangrijke rol bij het instandhouden van een uitgebalanceerde verhouding van calcium en fosfor in botten en pezen. Deze verhouding is van groot belang bij de opbouw van weefsel en skelet. Harpagophytum heeft een verlichtende werking. Hepatolipine neutraliseert schadelijke vrije radicalen die ontstaan bij kleine beschadigingen van bot en kraakbeen. Deze vrije radicalen hebben een negatieve invloed op de lever- functies, terwijl juist een optimale werking van de lever essentieel is voor een goede werking van Arthrilone®+.

Toepassing

Voedingssupplement ter ondersteuning van de conditie van het bewegingsapparaat en opbouw en onderhoud van een vitaal beenderstelsel bij jonge en volwassen honden.

Toedieningswijze & dosering

Arthrilone®+ kan direct in de mond of vermengd met het voedsel worden gegeven. Het verdient aanbeveling om Arthrilone®+ toe te dienen in combinatie met een dieet met minder eiwitten en een sterk verlaagde hoeveelheid suiker (snoep). De aanbevolen dosering bedraagt: - Jonge honden (ter ondersteuning van de conditie van het bewegingsapparaat en voor de opbouw van een gezond beenderstelsel): 2x daags 1 tablet gedurende 3 maanden, vanaf de zesde levensweek. Vervolgens ieder half jaar, gedurende 1 maand 2x daags 1 tablet (bij kleine rassen 2x daags 1/2 tablet), tot een leeftijd van 2 jaar. -Volwassen honden (voor extra verzorging van kraakbeen, gewrichten en pezen): - algemeen : 3x daags 1 tablet gedurende 14 tot 18 weken. - oude honden : 3x daags 1 tablet gedurende 28 weken en vervolgens ieder jaar gedurende 1-2 maanden tijdens de herfst 3x daags 1 tablet. - kleine rassen : 2 tot 3x daags een 1/2 tablet gedurende 14 tot 18 weken.

Wisselwerking met andere middelen

-Het gebruik van Arthrilone®+ in combinatie met geneesmiddelen veroorzaakt geen ongewenste bijwerkingen. -Het gelijktijdig gebruik van Arthrilone®+ met pijnstillers is mogelijk. In sommige gevallen kan het effect van Arthrilone®+ enigszins verminderd worden. -Gelijktijdig gebruik van Arthrilone®+ en corticosteroïden (bijvoorbeeld prednison of prednisolon) vermindert het effect van Arthrilone®+. Dit geldt ook voor gelijktijdig gebruik van Arthrilone®+ en antibiotica. Wanneer een kortdurende behandeling met antibiotica noodzakelijk is, kan toch de behandeling met Arthrilone®+ voortgezet worden. -Het gebruik van kalk(calcium)tabletten naast Arthrilone®+ wordt beslist ontraden omdat het effect van Arthrilone®+ hierdoor grotendeels teniet wordt gedaan. -Het gelijktijdig gebruik van Arthrilone®+ met een dieet met extra mineralen heeft geen enkele zin.

Bewaring

Bij kamertemperatuur (15-25° C) in goed gesloten verpakking buiten de invloed van licht.

Specificaties

Productnr.: 382
Diersoort: Hond
Toedieningsvorm: Tablet

Overtuigd van uw keuze?

Arthrilone 3x30 tabletten

Arthrilone 3x30 tabletten
Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 382
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u