Vriend van Romy en Buddy worden?

  Vriend van Romy en Buddy worden?   Vriend van Romy en Buddy worden?   Vriend van Romy en Buddy worden?   Vriend van Romy en Buddy worden?

Wordt u Vriend van Romy en Buddy?

  • Voor een vast bedrag per maand kunt u de assistentiehond-opleiding van Buddy steunen. 
  • U wordt dan digitaal adoptieouder van Buddy. 
  • Als digitaal adoptieouder van Buddy ontvangt u iedere 2 maanden een leuke nieuwsbrief met foto’s over de voortgang van Buddy.

NIEUWS VOORJAAR 2018: help Romy de resterende 8000 euro bij elkaar te halen! 

Toen Romy Buddy ophaalde had zij nog 21.000 euro nodig. Met dank aan vele mensen haalde Romy inmiddels een groot deel van het benodigde bedrag op. Op dit moment komt zij nog wel 8000 euro tekort. Helpt u haar ook om haar doel, de Bultersmekke Assistancedogs teamcoachingstraining voor haar en buddy, te bereiken?  

Grote bijdrage

'Dankzij uw maandelijkse donatie kunnen wij eerder starten met de opleiding, omdat het totale bedrag (bedrag wat u per maand doneert x 12 maanden x aantal jaar) in een keer wordt opgeteld bij het geld wat ik al ingezameld heb. Dus als u adoptieouder wordt dan levert u een hele grote bijdrage aan de opleiding van Buddy!' aldus Romy. 

Vriend van Romy en Buddy worden 

Wilt u adoptieouder worden, print het formulier uit en stuur het originele exemplaar volledig ingevuld op naar:

Dierapotheker.nl t.a.v Romy
Americaanseweg 48
5961 GR Horst 

Romy houdt u als Vriend ook graag op de hoogte met een tweemaandelijkse nieuwsbrief met leuke foto’s. Vindt u het leuk om deze te ontvangen? Vergeet dan niet ook uw e-mailadres mee te sturen. 

Over structureel doneren en belastingvoordeel 

Met het formulier periodieke gift kunt u uw gift opgeven en gebruik maken van belastingvoordeel.

Stichting Bultersmekke Assistancedogs is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waaraan u rechtstreeks een donatie (o.v.v. Romy en Buddy) kunt doen voor de teamcoachingstraining van Romy en Buddy. 

Gegevens Stichting Bultersmekke Assistancedogs

Stichting Bultersmekke Assistancedogs
RSIN 820 709 633
Bankgegevens NL18 INGB 0004 759 874 t.n.v. Stichting Bultersmekke Assistancedogs te Hilversum.
www.bultersmekke.nl

Hoe kan ik verder helpen?

Naast de structurele donaties kunt u ook eenmalig doneren of een van Romy's zelf gemaakt producten bestellen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de opleiding van Buddy.

Samen helpen we Buddy en Romy. Alvast heel erg bedankt voor uw steun namens Romy, Buddy en het team van Dierapotheker.nl!

 

 

 

 

 

 

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top