Adoptieouder van Buddy worden?

 Adoptieouder van Buddy worden?  Adoptieouder van Buddy worden?  Adoptieouder van Buddy worden?  Adoptieouder van Buddy worden?

Wordt u adoptieouder van pup Buddy?

  • Voor een vast bedrag per maand kunt u de assistentiehond-opleiding van Buddy steunen. 
  • U wordt dan digitaal adoptieouder van Buddy. 
  • Als digitaal adoptieouder van Buddy ontvangt u iedere 2 maanden een leuke nieuwsbrief met foto’s over de voortgang van Buddy. 

Periode

U kunt adoptieouder worden voor een periode van 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar. 

Grote bijdrage

Dankzij uw maandelijkse donatie kunnen wij eerder starten met de opleiding, omdat het totale bedrag (bedrag wat u per maand doneert x 12 maanden x aantal jaar) in een keer wordt opgeteld bij het geld wat ik al ingezameld heb. Dus als u adoptieouder wordt dan levert u een hele grote bijdrage aan de opleiding van Buddy! 

Formulier

Klik hier om het formulier te downloaden en te printen.

Romy en haar puppy Buddy 

‘Ik heb last van een angststoornis en ik heb een vorm van autisme. Ik durf niks alleen. Alleen naar buiten gaan durf ik niet, alleen slapen vind ik ook heel eng want ik ben heel bang voor brand en inbrekers. Mijn moeder gaat overal met mij mee naartoe. Hierdoor heeft zij ook geen eigen leven meer. Samen met een hulphond kan ik langzaam stappen maken om alleen naar buiten te gaan en ben ik minder bang omdat ik mijn hulphond bij me heb. Dus dan kan ik bijvoorbeeld alleen boodschappen gaan doen of naar vrienden gaan. De hond kan ook getraind worden om me uit een paniekaanval te halen. Als ik een hulphond heb dan ben ik niet meer afhankelijk van andere mensen en dan kan ik een zelfstandig leven leiden, net zoals elke andere 18-jarige. Dierapotheker.nl wilt Romy helpen door minimaal €5000,- euro te verzamelen. Zo zijn Romy en Buddy weer een stukje dichterbij het einddoel en kan Stichting Bultersmekke Buddy op gaan leiden tot een officieel erkende assistentiehond.

Adoptieouder worden

Wilt u adoptieouder worden, print het formulier uit en stuur het originele exemplaar volledig ingevuld op naar:

Dierapotheker.nl  t.a.v Romy
Americaanseweg 48
5961 GR Horst 

Namens Romy en Buddy alvast heel erg bedankt.

 

 

 

 

 

 

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top