Cavalor Electrolyte Balance 5000 gram

Cavalor Electrolyte Balance 5000 gram

voordeel 10%

Van:
€82,22

Voor:
€74,00

+ 73 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Cavalor Electrolyte Balance, electrolyten en snel opneembare vitaminen in poedervorm ter ondersteuning van de fitheid en recuperatie van het paard.

Wanneer paarden zweten kunnen ze een heleboel elektrolyten en mineralen verliezen die nodig zijn voor een goede werking van hun lichaam. Aangezien het zweet van een paard hypertoon is, is de uitputting van elektrolyten en water de grootste oorzaak van vermoeidheid in endurance evenementen. Door een uitputting van de elektrolyten kan het paard een verminderde conditie en prestatie vertonen. Het herstellen van de natuurlijke balans van mineralen, elektrolyten en vitamines kost tijd; en als er een aanzienlijk tekort is van elektrolyten door hevig zweten, dan moet dit verlies worden gecompenseerd. Het gebruik van Cavalor Electrolyte Balance na een verlies van elektrolyten en mineralen door zweten (door hitte, transport, inspanning), zal het paard helpen langer fit blijven, sneller te herstellen, en gemakkelijker langere perioden van intensieve training, wedstrijden en transport doorstaan.

Samenstelling van het product, en veiligheid

Cavalor Electrolyte Balance is een dieetvoer dat deze tekorten aanvult. Het bevat een aantal essentiële elektrolyten (inclusief natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium) en enkele belangrijke vitamines B. Daarnaast bevat het ook essentiële aminozuren en suikers (dextrose) die energie geven en de opname van elektrolyten helpen bevorderen.

Dosering 

Per dag: 

  • Pony’s en recreatiepaarden: 30 g
  • Sportpaarden: 45 g.

  • Aangeraden gebruik: meteen na een periode van zweten.
  • Geef het paard steeds onbeperkte toegang tot vers drinkwater.
  • Maximumdosis: 100 g/ 3,5 oz per paard per dag.

Tip 

Geef uw paard 45 g Cavalor Electrolyte Balance en 500 g geëxtrudeerde granen met 100 g dextrose binnen de 30 minuten na een zware inspanning. Zo kan het paard optimaal herstellen om de volgende dag weer fit aan de start te komen.

Verpakking: 800 gram.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€82,22

Voor:
€74,00

+ 73 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€82,22

Voor:
€74,00

+ 73 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Ook besteld door andere diereigenaren:

EquiFirst Horse Treats Apple 3 x 1.5 kg EquiFirst Horse Treats Apple 3 x 1.5 kg

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0