TRM Hemorex 1500 g

TRM Hemorex 1500 g

voordeel 10%

Van:
€152,60

Voor:
€137,34

+ 137 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

HEMOREX voorziet in essentiële voedingsstoffen om de elasticiteit van de long-capillairen te behouden, wat essentieel is om het hoofd te bieden aan de stress en de spanning die gepaard gaan met het racen.

 • Bioflavinoïdes ondersteunen de paardenlongen op drie manieren:  a) verminderen van de viscositeit van het bloed, waardoor de bloeddruk verlaagt, b) het vermindert de schade aan bloedvaten op ontstoken plaatsen, c) versterken en herstellen van de elasticiteit van de longcapillairen.  
   
 • Vitamine K is essentieel voor de vorming van protrombine en de andere drie bloedstollings proteïnes.

 • Vitamine C is een sterke anti-oxidant, welke nodig is om de capillaire membranen te beschermen tegen schade door oxidatie. Paarden waar door training en racen te veel an gevraagd is, stoppen vaak met de produktie van ascorbinezuur (vitamine C).

 • HEMOREX is een unieke dieetformule van bioflavonoïdes, vitamine K en C. Het is bedoeld voor renpaarden. De schatting is dat 75% van de renpaarden in sommige fases van hun racecarriëre last heeft van longbloeden.
    
 • HEMOREX vergroot de kracht, de elasticiteit en spierkracht van de longarteriën en helpt om te voorkà³men dat de arteriën dichtslibben en herstelt kleine beschadigingen aan deze bloedvaatjes. Tevens helpt HEMOREX om chronische luchtwegontsteking te verminderen.

Voedingsinstructies

 • HEMOREX toevoegen aan het normale rantsoen. 
 • Alle paarden: voer 50 g per dag voor een periode van 10 dagen.
 • Voer nadien 25 g per dag. 
 • Teneinde gezonde longen te ontwikkelen en te behouden, is het aan te raden om HEMOREX te gebruiken wanneer het paard start met zijn opleiding.

Verpakking: 1500 gram.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€152,60

Voor:
€137,34

+ 137 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€152,60

Voor:
€137,34

+ 137 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0