4Cyte Equine Paard 700 gram

4Cyte Equine Paard 700 gram 4Cyte Equine Paard 700 gram 4Cyte Equine Paard 700 gram 4Cyte Equine Paard 700 gram

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet langer leverbaar.

4Cyte Paard van Interpath is een aanvullend diervoeder in de vorm van granules voor paarden ter ondersteuning van de gewrichtsflexibiliteit en mobiliteit.

  • 4Cyte bevat Epiitalis, een wereldwijd gepatenteerd plantaardig olie-extract, dat de proliferatie van chondrocyten en synoviocyten actief stimuleert.
  • De Epiitalis is gecombineerd met hoge concentraties meriene bestanddelen.
  • De bestanddelen van 4Cyte ondersteunen het metabolisme van de normale gewrichtsfunctie en de gewrichts- en kraakbeenmatrix.

Samenstelling

Groenlipmossel, abalone, mariene kraakbeenpoeders     61,06%.
Epiitalis-olie (extract van Biota orientalis-zaden)    5,0%.
Natriumcaseïnaat, droog melassepoeder, honing.
Additieven: antioxidanten, zwarte bessensmaakstof
Analytische bestanddelen:
Omega-3     3%
Ruw eiwit     46%
Ruw vet     11%

Toediening

1x per dag oraal toedienen samen met het gewone voer.
Begin met 1/4 maatschepje (bijgeleverd in de verpakking). Verhoog de dosis langzaam tot de aanbevolen dosering van 21 gram (= 1 afgestreken maatschepje) per dag is bereikt.
Daarna 21 gram per dag gedurende 4 weken. Vervolgens verminderen tot de dagelijkse onderhoudsdosering van een 1/2 maatschepje per dag.

Om u een indicatie te geven: 700 gram van dit product is voldoende voor de onderhoudsdosering gedurende 67 dagen voor een paard van 600 kg.

Waarschuwing

De veiligheid van dit product voor drachtige dieren of fokdieren is niet aangetoond. Niet gebruiken bij dieren met een schelpdierallergie. Het is aan te bevelen uw paard of pony vóór toediening van dit product door een dierenarts te laten onderzoeken. Niet toedienen aan dieren bestemd voor menselijke consumptie.

Bewaren

Na gebruik de verpakking goed sluiten en bij voorkeur bewaren bij een temperatuur <25 graden Celsius.

Verpakking: sealbag granules 700 gram. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0