Flexi4 Orale Gel Paard 1 kg

Flexi4 Orale Gel Paard 1 kg

Momenteel niet leverbaar.

Er is helaas nog geen leverdatum bekend. Als alternatief adviseren wij Audevard Nodolox

Flexi4 Orale gel ondersteunt de soepelheid van gewrichten van paarden. Een innovatief product met appelsmaak van Zoetis.

 De hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan wedstrijdpaarden kunnen leiden tot ernstige gewrichtsproblemen.
 Hierdoor kan de effectiviteit van de training van het paard afnemen.
 De zorgvuldig geselecteerde plantenextracten in Flexi4 bieden natuurlijke ondersteuning voor het behoud van de gewrichten.
 Flexi4 helpt de benodigde soepelheid van wedstrijdpaarden te behouden en ondersteunt de spierweerstand, waardoor de paarden voortdurend op hun best kunnen trainen en presteren.
 Flexi4 ondersteunt daarnaast de soepelheid van gewrichten, ook bij oudere paarden.

Samenstelling

Curcuma longa (wortelstok extract) 2,6%, Yucca schidigera 1,8%, Salix alba 1,8%, Boswellia serata 0,7%.

Toediening

Eénmaal daags in de mond of gemengd met voer geven.

Dosering

  • Wedstrijdpaarden: 50 ml per dag gedurende 20 dagen, met name tijdens periodes van ontensieve arbeid.
  • Paarden met gewrichtsproblemen: startdosering van 100 ml per dag gedurende 20 dagen, gevolgd door een onderhoudsdosering van 50 ml per dag gedurende twee maanden. Dit doseringsregime kan meerdere keren per jaar herhaald worden.
  • Oudere paarden: 50 tot 100 ml per dag. Zowel de toedieningsperiode als de toegediende hoeveelheid moeten afgestemd worden op het individuele paard.

Doeldier

Paard.

Wachttijd

Bevat geen bestanddeel dat geregistreerd staat op de lijst met verboden middelen die van toepassing is op hippische sportevenementen door de FEI en KNHS. Flexi4 bleek bij onderzoek vrij van natuurlijke contaminanten die positief kunnen testen bij een dopingtest en bevat geen Harpagophytum (duivelsklauw).

Bewaarconditie

Op een koele, droge plaats bewaren. Tegen direct zonlicht beschermen. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking.

Verpakking: Plastic container 1 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer Ok
0
top