Bioplus Capsules Paard 30 dagen

Bioplus Capsules Paard 30 dagen

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet leverbaar.

BioPlus ondersteunt het paard met het op een natuurlijke manier gebruik maken van zijn eigen immuunsysteem. 

  • Sweet-Itch (staart- en manenexceem) is een veelvoorkomende en lastige aandoening bij paarden.
  • Er blijken weinig behandelingen succesvol te zijn.
  • Bioplus bevat een FEFAC-geregistreerde bioproteïne.

Onderzoek

  • Na jaren van wetenschappelijk onderzoek naar de werking van het immuunsysteem hebben de wetenschappelijke consultants van BioEos met succes een reeks bio-eiwitten geïdentificeerd en geproduceerd die afkomstig zijn van culturen van geselecteerde bacteriën van de aerobe genera Actinomycetales.
  • Bioplus: na vele jaren van wetenschappelijk onderzoek, inclusief een onderzoek aan het Sweet-Itch Centre in 2008 bij 135 paarden, bleek dat er in de meerderheid van de gevallen verbeteringen waren tussen 20% en 80% en dat slechts 4.4% helemaal niet reageerde. Onderzoeken in 2007, 2009 en 2011 lieten vergelijkbare resultaten zien.
  • Bioplus voor paarden is een innovatieve wetenschappelijke formulering van BioEos om het natuurlijke immuunsysteem van uw paard te ondersteunen. 

Gebruik

Eén Bioplus capsule per week met het voer aan het paard gegeven.
Mag met het voer in de hand gegeven worden.

Veterinair advies

Het is het beste om vóór het seizoen te beginnen met het geven van de wekelijkse capsule.
Mag het hele jaar door gegeven worden.
Bioplus is dopingvrij.
Goedgekeurd voor gebruik bij dieren onder EU-verordening EC-767/2009.

Samenstelling

BioPlus Capsules bevatten 2mg-T101 Tsukamurella inchonensis, een in de EU goedgekeurd bio-eiwit voor gebruik bij dieren onder de FEFAC-code NL-01462/3,
68 mg beta-glucan 1,3-1,6 FEFAC-code NL-05227,
<0.45mg zinkoxide, in een disaccharide hulpstof en <0.45mg sipernat in een gelatinecapsule, omhulsel afgeleid van niet-dierlijke bronnen.
Er zijn geen gevallen bekend van  kwaadaardige elementen zoals toxinen of andere bijwerkingen. 

Verpakking: kuur voor 3 maanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0