Equi-zema Phyto Treat

Equi-zema Phyto Treat

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet langer leverbaar.

PhytoTreat EQUI-ZEMA huidzalf werkt verzorgend en verzachtend bij staart- en maneneczeem.

Eigenschappen

  • PhytoTreat EQUI-ZEMA is een huidzalf die het natuurlijk herstel van de gevoelige en beschadigde huid ondersteunt bij paarden met staart- en maneneczeem.
  • De bestanddelen in PhytoTreat EQUI-ZEMA zijn uit planten afkomstige stoffen en extracten, toepasbaar gemaakt voor gebruik op de huid.
  • Door de hygiënische pompflacon laat PhytoTreat EQUI-ZEMA zich gemakkelijk aanbrengen. De huidzalf wordt door paarden goed verdragen en beschermt de gevoelige paardenhuid.

Gebruik / dosering

  • Bij acute klachten tweemaal daags aanbrengen, bij milde klachten of ter verzorging volstaat eenmaal daags insmeren.
  • Reinig de gevoelige of beschadigde huid met een zachte borstel of spons om vuil te verwijderen.
  • Knip of scheer indien nodig lange haren weg voor een goede bereikbaarheid.
  • Spuit de huidzalf direct vanuit de pompflacon op de huid en verspreid daarna met de vingers tot een dunne laag over de aangedane plekken.
  • Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de huidzalf vrijkomt.
  • PhytoTreat EQUI-ZEMA werkt niet insectenwerend. Gebruik PhytoTreat EQUI-ZEMA daarom in combinatie met een insectenwerend middel of een eczeemdeken om nieuwe insectenbeten te voorkomen en tevens de oorzaak van de staart- en maneneczeem aan te pakken.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Alleen voor uitwendig gebruik.

Samenstelling

Glycerolum, macrogolum 4000, methylpropaandiol, caprylyl glycol, fenylpropanol, aqua purificata, Cardiospermum halicacabum extract, paeonolum, propionylacetovanillonum, caryophilli floris aetheroleum, oleum rosmarini.

Bewaren

Bij kamertemperatuur (15-25?C), droog en niet in de zon bewaren. Na gebruik verpakking goed sluiten. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Verpakking: 1 flacon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0