Specific Kidney Support FKD kat 2 kg

Specific Kidney Support FKD kat 2 kg

voordeel 5%

Van:
€25,93

Voor:
€24,63

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SPECIFIC® Kidney Support droge en natte voeding voor katten zijn ideale diëten voor alle stadia van chronisch nierfalen.


SPECIFIC® Kidney Support is samengesteld om

  • Het voortschrijden van nierfalen te vertragen door middel van een beperkt fosforgehalte.
  • Een beperkt fosforgehalten in het bloed. Een te hoog fosforgehalte  in het bloed veroorzaakt verdere beschadiging van de nieren.
  • De belasting van de nieren te verlagen door middel van een beperking van het eiwitgehalte. Een beperkt eiwitgehalte leidt tor een verminderde productie van efvalstoffen die door de nieren moeten worden uitgescheiden. Een langer gehalte aan afvalstoffen in het bloed van uw huisdier vermindert of voorkomt het gevoel van misselijkheid en braken.  
  • Ervoor te zorgen dat uw huisdier door het gebruik van eiwitten van hoge kwaliteit voldoende essentiële aminozuren binnenkrijgt.
  • Een verhoogde bloeddruk tegen te gaan door een verlaagd natriumgehalte.
  • De voortgang van nierfalen te vertragen dankzij een verhoogd gehalte aan omega-3 vetzuren.
  • Door het verhogen van het gehalte aan wateroplosbare vitaminen, een tekort hiervan is te voorkomen.
  • Door de zeer goede smakelijkheid, gewichtsverlies en slechte eetlust te voorkomen. 

Nieren en lever

Het eiwitgehalte in SPECIFIC® Kidney Support is verlaagd om de aanmaak van eiwitafbraakproducten te verminderen en zodoende de kans op azotemie bij nierpatiënten te beperken. Door het gebruik van hoogwaardige eiwitten wordt er, ondanks het verlaagde eiwitgehalte, toch voldaan aan de aminozuurbehoefte van de patiënt. Het kopergehalte in SPECIFIC® Kidney Support is verlaagd omdat de koperexcretie bij patiënten met leverproblemen minder efficiënt kan zijn.

Uitstekende smaak

Het gehalte aan Omega-3 vetzuren in de voeding is verhoogd (met name bij SPECIFIC® Kidney Support) om de progressie van nierfalen bij nierpatiënten mogelijk te vertragen. Door de uitstekende smaak helpt SPECIFIC® Kidney Support om een verminderde eetlust als gevolg van nierinsufficiëntie te compenseren. 

Verpakking: 2 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€25,93

Voor:
€24,63

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€25,93

Voor:
€24,63

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0