Sanimed Renal Kat 4 x 1.5 kg

Sanimed Renal Kat 4 x 1.5 kg Sanimed Renal Kat 4 x 1.5 kg Sanimed Renal Kat 4 x 1.5 kg Sanimed Renal Kat 4 x 1.5 kg

voordeel 10%

Van:
€67,81

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SANIMED Renal is een volledig dieetvoeder voor de kat ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie, ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie en ter vermindering van uraat-, oxalaat- en cystinesteenvorming.

  • SANIMED Renal bevat een laag beschikbaar fosforgehalte en ondersteunt zo de nierfunctie bij de kat met nierfalen.
  • Ook het hoge gehalte aan zalmolie in SANIMED Renal ondersteunt de filterfunctie van de kattennier. Zalmolie is rijk aan omega-3 vetzuren.
  • Het eiwit gehalte in SANIMED Renal is laag om de hoeveelheid ureum (dit is een afbraakproduct van eiwit) in het bloed te verminderen.
  • Vermindering van de vorming van calciumoxalaat door het lage calciumgehalte en de hogere pH.
  • Bijzonder smakelijk voor de kat = betere eetlust.

Verpakking: 4 x 1.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€67,81

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€67,81

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0