Trovet RID Renal & Oxalate Kat 3 kg

Trovet RID Renal & Oxalate Kat 3 kg Trovet RID Renal & Oxalate Kat 3 kg Trovet RID Renal & Oxalate Kat 3 kg Trovet RID Renal & Oxalate Kat 3 kg

voordeel 10%

Van:
€27,35

Voor:
€24,61

+ 24 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

TROVET Renal & Oxalate, volledige dieetvoeding voor de kat bij nierinsufficiëntie. 


Kenmerken

  • TROVET Renal & Oxalate is volledige dieetvoeding bij nierinsufficiëntie. 
  • Men spreekt van nierinsufficiëntie of nierfalen als de nieren de hoofdfuncties voor minder dan onvoldoende vervullen. 
  • De hoofdfuncties zijn: het filteren en verwijderen van afvalstoffen (van met name eiwitten) uit het bloed. Als dit proces niet goed verloopt, treedt verlies van water, zouten en voedingsstoffen op. 
  • TROVET Renal & Oxalate bevat een beperkt gehalte, hoogwaardige eiwitten, waardoor de belasting van de nieren lager is. 
  • Het sterk verlaagde fosforgehalte van TROVET Renal & Oxalate draagt bij aan een afremming van een verdere afname van de nierfunctie. 
  • Ook zijn de gehaltes aan mineralen en vitaminen aangepast aan de gewijzigde behoeften van katten met een verminderde nierfunctie. 
  • TROVET Renal & Oxalate bevat kaliumcitraat en vermindert zo de kans op vorming van oxalaat kristallen. 
  • Bij de samenstelling is extra veel aandacht besteed aan de smakelijkheid.

Verpakking: 3 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€27,35

Voor:
€24,61

+ 24 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

voordeel 10%

Van:
€27,35

Voor:
€24,61

+ 24 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0