Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat Tuna 1.5 kg

Hill Hill Hill Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat Tuna 1.5 kg

voordeel 10%

Van:
€21,95

Voor:
€19,75

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat is perfect gebalanceerde voeding met een unieke gewichtscontroleformule en wetenschappelijk bewezen antioxidanten om gesteriliseerde/gecastreerde katten in een goede conditie te helpen houden.

Gesteriliseerde katten hebben drie keer meer kans op het ontwikkelen van overgewicht en urinewegproblemen. Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat is speciaal samengesteld om aan de behoeften van gesteriliseerde/gecastreerde katten te voldoen. 

Unieke gewichtsformule

  • Gecontroleerde mineralengehalten om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen.
  • Unieke gewichtscontroleformule om vet te verbranden en spierweefsel op te bouwen.
  • Hoog verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. 

Geschikt voor

Hill's Science Plan Young Adult Sterilised Cat is speciaal gemaakt voor de volwassen kat van 1 tot 6 jaar. 

Gebruik

Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, mengt u een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. 

Op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van het product.

Ingrediënten Young Adult Sterilised Cat

Maïs, gevolgeltemeel, maïsglutenmeel, tonijnmeel, dierlijk vet, mineralen, L-lysine, eiwithydrolysaat, visolie, Lijnzaad, DLmethionine, L-carnitine, rijst, taurine, vitaminen en sporenelementen.

Verpakking: 1.5 kg.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€21,95

Voor:
€19,75

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€21,95

Voor:
€19,75

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0