Voer voor Carnivoren

Voer voor Carnivoren

Niet beschikbaar

Dit product wordt helaas niet meer verkocht. Alternatieve boeken over uw huisdier vindt u hier.

Voer voor Carnivoren is een absolute aanrader voor iedere honden- en kattenbezitter of liefhebber. Boordevol nuttige informatie en leest gemakkelijk weg.

Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt dierenarts Tannetje Koning over de gezondheidsklachten die zij tegenkomt in haar eigen praktijk en wat voor invloed voeding op deze problemen heeft. Daarnaast biedt dit boek een verschillende handvatten voor specifieke klachten zoals gruis in de urinewegen bij katten.

Het boekje geeft een interessante kijk in de evolutie van de hond en de kat en in de geschiedenis van de commerciële diervoeding. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende theorieën rondom rauw voer. De stromingen hebben ook weer hun eigen kijk op het gebruik van supplementen naast rauwe voeding. De inzichten uit dit boekje kunnen erg verhelderend zijn. Reken je bijvoorbeeld voor jezelf iedere dag de precieze verhouding tussen alle nutriënten uit?

Tannetje Koning

Tannetje Koning is dierenarts en heeft zich na haar opleiding verder gespecialiseerd in natuurlijke geneeswijzen. Ze is bekend met Chinese en westerse kruiden, orthomoleculaire geneeskunde en acupunctuur. Zij runt in haar praktijk en daarnaast reist ze door het hele land voor het geven van lezingen. 

Belangrijk

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt het advies van een dierenarts niet.

Verpakking: 1 boekje Voer voor Carnivoren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0