Feliscratch Feliway 9 pipetten

 Feliscratch Feliway 9 pipetten

voordeel 5%

Van:
€25,70

Voor:
€24,42

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Feliscratch van Feliway is bewezen effectief:

1. Het verplaatst ongewenst krabben naar de juiste plek: de krabpaal.
2. Het voorkomt ongewenst krabben bij nieuwe katten of kittens. 

Krabbende katten

Krabben is natuurlijk gedrag voor de kat en mag en kan niet gestopt worden. Het krabben kan echter wel verplaatst worden als dit gebeurt op een plek waar we het liever niet hebben, zoals meubels. Maar waarom krabben katten eigenlijk? Een van de redenen dat katten graag krabben, is om hun territorium af te bakenenen. Dit doen katten voor zichzelf, maar ook voor soortgenoten. Een kat markeert zijn eigen route om de weg weer terug te kunnen vinden en geeft daarmee zijn territorium aan voor (ongewenste) soortgenoten. Zij laten hierbij visuele en chemische krabmarkeringen achter via de poten. Deze boodschap, die alleen door katten kan worden waargenomen, is een feromoon dat het Feline Interdigital Semiochemical, ookwel het pootjesferomoon wordt genoemd. Feliscratch bevat onder andere een replica van dit pootjesferomoon.

Hoe werkt Feliscratch?

1. Kattenkruid lokt de kat naar de krabpaal (aantrekking door geur).

2. De blauwe kleur bootst de krabmarkering na (visuele aantrekking). Deze blauwe kleur vervaagt, maar blijft wel zichtbaar op de krabpaal.

3. Het pootjesferomoon (F.I.S.) zorgt ervoor dat de kat daar gaat krabben (instinctief krabgedrag).

Dit alles zorgt ervoor dat de kat zijn eigen pootjesferomonen op de krabpaal aanbrengt en de krabpaal blijft gebruiken.

InstructiesVerpakking: 9 pipetten (voldoende voor een behandeling van 4 weken).

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€25,70

Voor:
€24,42

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€25,70

Voor:
€24,42

+ 24 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0