Trovet UCD Urinary Calm Kat 6 x 200 gram

Trovet UCD Urinary Calm Kat 6 x 200 gram

voordeel 5%

Van:
€13,20

Voor:
€12,54

+ 12 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
26-06-2019

Trovet Urinary Calm is speciaal samengesteld voor volwassen katten ter preventie van (herhaalde) struviet- en calciumoxalaatvorming en ter vermindering van stress.

Trovet Urinary Calm is een complete en uitgebalanceerde dieetvoeding die, na voorschrijven door een dierenarts, voor een onbeperkte periode kan worden gebruikt.

Minder stress helpt uw kat

 Om struvietvorming tegen te gaan, zijn aan TROVET Urinary Calm urineverzurende stoffen toegevoegd om de urine pH te verlagen tot een pH-waarde tussen de 6.0 en 6.4. 
 Het fosforgehalte van het product is laag, aangezien dit een bouwstof van struviet is. 
 Om de kans op calciumoxalaatvorming te verkleinen, zijn ingrediënten geselecteerd om de oxalaatproductie en -excretie te minimaliseren.
 Hoe groter het urinevolume, hoe kleiner de kans op het neerslaan van zowel struviet- als calciumoxalaatkristallen.
 Om de vochtinname te stimuleren en hiermee het urinevolume te vergroten, is het natriumgehalte (verantwoord) verhoogd in TROVET Urinary Calm.
 Om stress te helpen verminderen en de kans op Feline Idiopatic Cystitis (FIC) te verlagen, zijn er aan de TROVET Urinary Calm drie stoffen toegevoegd: groene thee extract, melkeiwit hydrolisaat en tryptofaan.

Verpakking: 6 x 200 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€13,20

Voor:
€12,54

+ 12 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
26-06-2019

voordeel 5%

Van:
€13,20

Voor:
€12,54

+ 12 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
26-06-2019

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0