Trovet ASD Urinary Struviet Kip Kat 48 x 85 g

Trovet ASD Urinary Struviet Kip Kat 48 x 85 g Trovet ASD Urinary Struviet Kip Kat 48 x 85 g Trovet ASD Urinary Struviet Kip Kat 48 x 85 g

voordeel 15%

Van:
€53,75

Voor:
€45,69

+ 45 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

TROVET Urinary Struvite, volledige natte dieetvoeding bij struvietvorming.

Aanpak struviet stenen kat

 TROVET Urinary Struvite is volledige dieetvoeding bij struvietvorming. 
 Struvietvorming is een veelvoorkomende, maar goed te behandelen aandoening. 
 Struviet is de vorming van kristallen en/of stenen in de urineblaas, hoofdzakelijk opgebouwd uit magnesium, ammonium en fosfaat. 
 TROVET Urinary Struvite (droog) zorgt voor een lage zuurgraad van de urine waardoor aanwezige struvietgruis en -stenen oplossen. 
 Het lagere mineralengehalte (magnesium) in combinatie met de lagere zuurgraad voorkomt tevens hernieuwde struvietgruisvorming.

Levenslang geven

TROVET Urinary Struvite is dusdanig samengesteld dat het een volledige en uitgebalanceerde dieetvoeding is. U kunt het daarom levenslang geven als uw kat aanleg tot struvietvorming heeft. Ook andere volwassen katten kunnen gerust mee-eten. De meest voorkomende blaasstenen zijn struviet en oxalaat. De factoren waardoor ze ontstaan, evenals de behandeling, verschillen sterk per blaassteen. Dus wissel niet zonder overleg met uw dierenarts van dieet. Voor een spoedige genezing en het gewenste advies, wordt aangeraden te allen tijde het advies van uw dierenarts nauwkeurig op te volgen.

Verpakking: 48 x 85 gram kip.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€53,75

Voor:
€45,69

+ 45 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

voordeel 15%

Van:
€53,75

Voor:
€45,69

+ 45 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
16-10-2019

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0