Trovet ASD Urinary Struviet Kat 6 x 500 g

Trovet ASD Urinary Struviet Kat 6 x 500 g Trovet ASD Urinary Struviet Kat 6 x 500 g Trovet ASD Urinary Struviet Kat 6 x 500 g Trovet ASD Urinary Struviet Kat 6 x 500 g

voordeel 15%

Van:
€41,39

Voor:
€35,18

+ 35 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

TROVET Urinary Struvite brokjes voor de kat, volledige dieetvoeding bij struvietvorming. 

 • Het recept van de Urinary Struvite ASD droogvoeding voor de kat is aangepast.
 • Als gevolg van de groeiende vraag naar een struvietoplossend product, is de hoeveelheid urineverzurende stof in de voeding verhoogd.
 • Hierdoor heeft het product, naast ‘vermindering van herhaalde struvietsteenvorming’, nu ook ‘oplossen van struvietsteen’ als bijzonder voedingsdoel. 
 • Het huidige product zorgt voor een gemiddelde urine pH van 6.2. Het aangepaste product zorgt voor een verdere daling van de urine pH, naar een gemiddelde waarde van 6.0.
 • Voor patiënten met grote struvietstenen wordt, naast de aangepaste Urinary Struvite, nog steeds een extra urineverzuurder aangeraden.
 • Katten die momenteel Urinary Struvite droogvoeding krijgen, kunnen het product blijven gebruiken. 

Kenmerken

 • TROVET Urinary Struvite is volledige dieetvoeding bij struvietvorming. 
 • Struvietvorming is een veelvoorkomende, maar goed te behandelen aandoening. 
 • Struviet is de vorming van kristallen en/of stenen in de urineblaas, hoofdzakelijk opgebouwd uit magnesium, ammonium en fosfaat. 
 • TROVET Urinary Struvite (droog) zorgt voor een lage zuurgraad van de urine waardoor aanwezige struvietgruis en -stenen oplossen. 
 • Het lagere mineralengehalte (magnesium) in combinatie met de lagere zuurgraad voorkomt tevens hernieuwde struvietgruisvorming. 

Levenslang geven

TROVET Urinary Struvite is dusdanig samengesteld dat het een volledige en uitgebalanceerde dieetvoeding is. U kunt het daarom levenslang geven als uw kat aanleg tot struvietvorming heeft. Ook andere volwassen katten kunnen gerust mee-eten. De meest voorkomende blaasstenen zijn struviet en oxalaat. De factoren waardoor ze ontstaan, evenals de behandeling, verschillen sterk per blaassteen. Dus wissel niet zonder overleg met uw dierenarts van dieet. Voor een spoedige genezing en het gewenste advies, wordt aangeraden te allen tijde het advies van uw dierenarts nauwkeurig op te volgen.

Verpakking: 6 x 500 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 


 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€41,39

Voor:
€35,18

+ 35 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 15%

Van:
€41,39

Voor:
€35,18

+ 35 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0