Specific Weight Reduction FRD kat 1.6 kg

Specific Weight Reduction FRD kat 1.6 kg

voordeel 10%

Van:
€21,27

Voor:
€19,14

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SPECIFIC® Weight Reduction is een bijzonder smakelijke en complete dieetvoeding voor volwassen katten om gewicht te verliezen.

  • SPECIFIC® Weight Reduction heeft een hoog vezelgehalte en een laag vet- en energiegehalte.
  • Deze samenstelling zorgt ervoor dat uw huisdier zich meer verzadigd voelt.
  • Ondanks het verlaagde energiegehalte, garandeert de samenstelling van het dieet dat uw huisdier alle vitamines en mineralen binnenkrijgt en er zodoende een uitgebalanceerd dieet wordt verstrekt.

Verzadigd gevoel

De behandeling van een kat met overgewicht is gebaseerd op een energieopname die lager is dan de dagelijkse behoefte. Als richtlijn voor gewichtsverlies wordt aanbevolen dat de kat 5% van zijn dagelijkse energiebehoefte krijgt. Het verlaagde vetgehalte en het verhoogde vezelgehalte in SPECIFIC® Weight Reduction verlagen de energiedichtheid, terwijl het volume toeneemt, waardoor het gevoel van verzadiging wordt versterkt.

Geleidelijk afvallen

Om het vermageringsprogramma met succes uit te voeren is het van essentieel belang dat de eigenaar van de kat gemotiveerd is en dat de kat uitsluitend de voor gewichtsreductie voorgeschreven hoeveelheden SPECIFIC® Weight Reduction krijgt. Over het algemeen wordt het gewenste gewicht na een aantal maanden bereikt. Voor katten is het van belang dat zij  geleidelijk afvallen. Vasten of een te snel gewichtsverlies bij te zware katten dient te worden voorkomen aangezien dit hepatische lipidose kan veroorzaken.

Nieuwe dagelijkse behoefte

Het is aan te bevelen om, zodra het gewenste gewicht is bereikt, de energiearme voeding gedurende een paar weken voort te zetten om de stofwisseling van de kat gelegenheid te geven zich aan te passen en te stabiliseren op de nieuwe dagelijkse behoefte. Daarna kan worden overgegaan op de droge voeding SPECIFIC® Adult of de natte variant van SPECIFIC® Adult. Nadat het gewenste gewicht is bereikt, is het van groot belang dat het gewicht van de kat in de gaten wordt gehouden.

Verpakking: 1.6 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€21,27

Voor:
€19,14

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€21,27

Voor:
€19,14

+ 19 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0