Forza10 Bio Every Day Kip Algen Kat 1.5 kg

Forza10 Bio Every Day Kip Algen Kat 1.5 kg Forza10 Bio Every Day Kip Algen Kat 1.5 kg Forza10 Bio Every Day Kip Algen Kat 1.5 kg

De Forza10 voeding zit niet meer in ons assortiment. Als alternatief kunt u bijvoorbeeld voor de Specific voeding kiezen.

Forza10 Bio Every Day met kip en algen is een monoprotein-voermiddel met biocertificaat conform de strenge richtlijnen van de biologische landbouw.


Forza10 Bio Every Day met Kip bevat

  • Kwalitatief hoogwaardige bio-grondstoffen
  • Bio-kip (monoprotein)
  • Bio-algen(Ascophyllum nodosum)
  • Omega 3
  • Natuurlijke conservering

Voor een vitale kat

  • Zorgvuldig geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen (zoals bio-algen, die om haar voordelen voor de gezondheid bekend staan) zorgen voor een ideale toevoer van voedingsstoffen, waardoor de kat in de beste lichamelijke conditie blijft.
  • Dankzij de speciale bioformule is het voer ook geschikt voor die dieren, die op chemische industrie bestanddelen in graan en vlees overgevoelig reageren.

Eetlustopwekkend

Door deze eigenschappen is FORZA10 BIO Every Day een bijzonder gezond, voedzaam, eetlustopwekkend, goed verteerbaar voer, rijk aan Omega-3 vetzuren. In vergelijking met traditioneel voer is bij de bioproducten het gebruik van eetlustopwekkende synthetische of genetisch gemanipuleerde stoffen niet toegestaan. Het opwekken van de eetlust van FORZA10 Every Day wordt zo allen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke extracten gewaarborgd, die in de formule aanwezig zijn. Bovendien beschermt de recyclingverpakking het product uitstekend tegen vocht en zonlicht en garandeert aroma en versheid. FORZA10 Every Day is perfect evenwichtig enkelvoer. Aanbevolen wordt geen andere voedingsmiddelen, vitaminen of mineraalstoffen bij te mengen. Zet altijd vers water klaar. Koel en droog bewaren.

Verpakking: 1.5 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0