HPM Veterinary Hypoallergy Zalm 3 kg

HPM Veterinary Hypoallergy Zalm 3 kg

voordeel 5%

Van:
€34,51

Voor:
€32,78

+ 32 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

HPM Hypoallergy Dog Zalm is speciaal ontwikkeld voor volwassen & oudere honden die een voedselallergie of -intolerantie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen hebben. 

  • Met zalm eiwit.
  • Met tapioca.
  • Optimale verteringsfunctie.
  • Hoge smakelijkheid.

Zalm

De formulering, gebaseerd op zalmeiwit en tapioca, laat behandeling van de meeste voedselallergieën toe. De hoge eiwit verteerbaarheid en biologische waarde (aminozuurprofiel) past perfect bij de dagelijkse vereisten van een hond.

Eiwit en vet

Een geschikt eiwit- & vetgehalte garandeert een hoge smakelijkheid voor een optimale acceptatie gedurende de eliminatieproef of op de lange termijn. De hoge verteerbaarheid ondersteunt honden met geassocieerde gecompromitteerde gastro-intestinale functie. Hypoallergy Dog Zalm ondersteunt het behoud van de huidbarrière & gezonde vacht dankzij het evenwichtige gehalte aan aminozuren, essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. 

Indicaties

Vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen.

Aanvullend gebruik

Voedselintolerantie/Allergie met geassocieerde verteringsstoornissen (maldigestie/malabsorptie, diarree).

Voedselintolerantie/Allergie met geassocieerde huid-/vachtaandoeningen (dermatitis).

Chronische pancreatitis.

Inflammatory Bowel Disease (IBD).

Verpakking: 3 kg. 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€34,51

Voor:
€32,78

+ 32 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€34,51

Voor:
€32,78

+ 32 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0