Specific Senior Large & Giant Breed (25+ kg) CGD-XL 7.5 kg

Specific Senior Large & Giant Breed (25+ kg) CGD-XL 7.5 kg

voordeel 10%

Van:
€50,17

Voor:
€45,15

+ 45 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Specific Senior Large is een uitstekende dagelijkse voeding voor oudere honden van grote rassen en reuzenrassen (> 25 kg) vanaf 6 jaar (grote rassen) en vanaf 7 jaar (reuzenrassen).

  • Specific Senior Large is ook een voedingshulpmiddel voor het ondersteunen van de oudere hond.
  • Het gematigd verlaagde gehalte aan eiwit, fosfor en natrium zorgt bij oudere honden voor minder belasting van de nieren.
  • Het vertraagt de te verwachten achteruitgang van de nierfunctie. Door de biologisch hoogwaardige eiwitten krijgt de hond voldoende essentiële aminozuren.
  • Omega-3 vetzuren helpen bij het instandhouden van gezond gewrichts-kraakbeen en normale beweeglijkheid van de gewrichten bij oudere honden van grote rassen en reuzenrassen.
  • EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op de ontwikkeling van huid en vacht.
  • Complete, uitgebalanceerde voeding met een verhoogd gehalte aan voedingsvezels waardoor het energiegehalte enigszins lager is. Hierdoor is bij oudere honden met minder behoefte aan energie de kans op overgewicht minimaal.
  • Taurine is een belangrijke nutriënt, noodzakelijk voor veel aspecten van de stofwisseling. Taurine is nodig voor het normaal functioneren van de hartspier en het onderhouden van de hartspierfunctie bij oudere honden.

De grootte van de korrels Specific CGD-XL Senior Large & Giant Breed is aangepast aan grote rassen en reuzenrassen.

Verpakking: 7.5 kg.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€50,17

Voor:
€45,15

+ 45 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€50,17

Voor:
€45,15

+ 45 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Ook besteld door andere diereigenaren:

Dental Star Sticks Dierapotheker.nl 7 stuks Dental Star Sticks Dierapotheker.nl 7 stuks

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0