HPM Dog Dermatology Support - Dermatosis & Hair loss 3 kg

HPM Dog Dermatology Support - Dermatosis & Hair loss  3 kg HPM Dog Dermatology Support - Dermatosis & Hair loss  3 kg HPM Dog Dermatology Support - Dermatosis & Hair loss  3 kg

voordeel 5%

Van:
€27,59

Voor:
€26,21

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Dermatology Support is ontwikkeld om het risico op allergieën te beperken (onbekende ingrediënten) en om het inflammatoir- en jeukproces te helpen beperken.

Deze voeding ondersteunt het herstel van de huidbarrière dankzij een hoog en evenwichtig gehalte aan aminozuren, essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen.

Indicaties

Ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval.

Aanvullend gebruik

  • Ontstekingsgerelateerde huidaandoeningen, dermatitis, atopische dermatitis.
  • Pruritus.

Kenmerken

  • Verbetert de  vachtconditie.
  • Hoog eiwitgehalte & zwavelaminozuren.
  • DERMA Plus Complex.
  • Hoge gehaltes aan essentiële vetzuren.
  • Ondersteunt het skin barrier effect.

Veterinary Global care: het concept

Ziek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. De nieuwe VETERINARY HPM therapeutische voedingsrange is gebaseerd op een Hoog Eiwit - Laag Koolhydraat formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten.

Het resultaat is een therapeutische voeding die zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een carnivoor. Daarnaast zorgt de Veterinary Global Care benadering voor nutritioneel management op alle niveaus. Het bevat een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid.

 1.  Management van de primaire aandoening
Elk product voldoet aan de nutritionele ondersteuning voor die specifieke aandoening.

 2.  Ondersteuning van geassocieerde aandoeningen
Een gezondheidsaandoening heeft vaak gevolgen voor meerdere organen en/of functies. Het merendeel van onze producten kunnen nutritioneel ondersteuning bieden voor geassocieerde aandoeningen.

 3.  Herstel van Lean Mass verhouding
De Hoog Eiwit - Laag Koolhydraat formulering draagt bij aan een uitgebalanceerde lean mass/vetmassa ratio.

 4.  Aanvullende gezondheidsvoordelen
Elk product ondersteunt het behoud van de algemene gezondheid van het dier. Dit gaat verder dan alléén het behandelen van een specifieke aandoening.

Verpakking: 3 kg

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst

De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€27,59

Voor:
€26,21

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€27,59

Voor:
€26,21

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0