Biolife Aircleanse 250 ml

Biolife Aircleanse 250 ml

voordeel 5%

Van:
€19,52

Voor:
€18,54

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Anti-allergene spray ter neutralisering van huisdierallergenen, huisstof en stuifmeeldeeltjes die bij de mens allergische reacties kunnen veroorzaken.

Effectieve neutralisatie van huisstof en stuifmeel in de lucht, die benauwdheid, niezen, jeukende ogen, astma, eczeem en netelroos bij mensen kunnen veroorzaken.
Zorgt er tevens voor dat allergische reacties die uitwerpselen van huisstofmijt kunnen veroorzaken tot een minimum worden gereduceerd. Speciaal samengesteld om allergenen die zich in huis bevinden te reduceren.

Biolife AirCleanse is winnaar van de Allergy UK Consumer care Award. Het is een spray die de allergenen in de lucht reduceert; specifiek de pollen, huisdier- en schimmelsporen. Het drijfgas is stikstof, een gas waaruit 78% van de normale atmosfeer van de aarde bestaat. Eucalyptus en Kinabastbalsam helpen bij het vrij ademen, wat specifiek is aanbevolen voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Samenstelling

Stikstof (een natuurlijk voorkomend gas, dat voor 78% in de normale lucht voorkomt),  Water, ethyl-alcohol, PPG-26 Buteth 26, PEG-40 gehydrogeneerde casterolie, eucalyptus globulus blad olie, Quaternium-26, Quaternium-22, Cananga odorata.

Gebruiksadvies

  • Goed schudden voor gebruik. Spuitbus rechtop houden tijdens gebruik. Voor huisstofmijt en huisdieren  allergie twee keer per week spuiten gedurende de eerste drie weken, daarna volstaat één keer per week. 
  • Stofzuig de kamer na twee tot drie uur.
  • Gebruik dagelijks op het hoogtepunt van het pollenseizoen. Houd ramen en deuren gesloten.
  • Tests laten een gemiddelde vermindering van de allergenen in de lucht van 75% tot 85% zien.
  • Dit maakt een significant verschil voor iedereen die gevoelig is voor allergenen in de lucht.

Verpakking: flacon 250 ml.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€19,52

Voor:
€18,54

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€19,52

Voor:
€18,54

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0