Healfast Honden Therapie Set

Healfast Honden Therapie Set

De Healfast is niet leverbaar.


De Healfast kan verlichting geven bij dieren na chirurgische ingrepen of blessures.

  • De Healfast Therapie maakt gebruik van de in de geneeskunde al langer bekende PEMF technologie (Pulsed Electro Magnetic Field).
  • Voor het beste resultaat dient de Healfast Therapie direct na het oplopen van de blessure of na de operatie geplaatst te worden en dag en nacht gedragen zolang de klachten aanhouden, doch minimaal 6-8 uur per etmaal. Verwijder de Healfast Therapie tijdens douchen en baden en bewaar hem op een koele, droge plaats. De Healfast Therapie kan 24 uur per dag worden gebruikt.
  • Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) therapie ofwel Elektromagnetische Puls therapie bestaat reeds decennia. Ginsberg paste al in 1934 PEMF technologie toe. De oorspronkelijke toepassing van PEMF is botgroei stimulatie. In de loop der jaren is als gevolg van uitgebreid klinisch onderzoek het toepassingsgebied van de PEMF therapie aanzienlijk uitgebreid.
  • BioElectronics®, de Amerikaanse fabrikant van PEMF producten is er onlangs in geslaagd een geavanceerde microchip variant van de PEMF apparatuur te ontwikkelen, de HealFast®. Deze HealFast kan door zijn geringe afmetingen overal en dus ook thuis of in de stal worden toegepast en is daarnaast door zijn geringe prijs voor iedereen bereikbaar.

Wanneer is HealFast toepasbaar?

HealFast wordt toegepast ter ondersteuning van dieren. De natuurlijke reactie van het lichaam bij het ontstaan van een blessure is een ontstekingsreactie. Dubois-Reymond bewees al in 1843 dat weefselcellen een elektrische spanning bevatten. Bij een blessure verliezen deze cellen geheel of gedeeltelijk hun elektrische lading met als gevolg dat de doorbloeding van het blessuregebied sterk vertraagt. Voor een snelle genezing en afvoer van afvalstoffen is juist een snelle doorbloeding vereist. De Elektromagnetische pulsen van de HealFast herstellen mogelijk de lading van de weefselcellen en ondersteunen daarmee de doorbloeding.

HealFast is gebruikersvriendelijk

De HealFast ActiPatch kan direct op het lichaam worden gedragen. Bij toepassing op open wonden dient eerst een steriel gaasje te worden geplaatst. Bevestigen kan afhankelijk van de blessureplaats, met behulp van bandage, stretchkousen of hechtpleister. Alle HealFast producten kunnen met behulp van een plastic vergrendeling eenvoudig ingeschakeld en uitgeschakeld worden en werken 720 uur. Een rood LED lampje geeft aan of de HealFast is ingeschakeld.

HealFast is veilig in gebruik

De HealFast wordt uitwendig toegepast. HealFast is veilig en comfortabel om te dragen en kan naast iedere andere therapie worden toegepast. De lage spanning die voorzichtig pulserend en onvoelbaar aan de beschadigde cellen wordt afgegeven is onschadelijk. Het beste en snelste resultaat wordt bereikt wanneer de HealFast 24 uur per dag, doch minimaal 8-10 uur per dag wordt gedragen. Er zijn van de HealFast PEMF therapie geen nadelige bijwerkingen bekend.

Verpakking: 1 complete set.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0