Pharmox UC-II Hond Kat

Pharmox UC-II Hond Kat Pharmox UC-II Hond Kat Pharmox UC-II Hond Kat

Pharmox Hond & Kat UC-II® is een gepatenteerd voedingssupplement op basis van ongedenatureerd collageen type II, vitamine C en D. 

Collageen

Dit type collageen wordt op een lage temperatuur zonder enzymatisch proces gefabriceerd waarbij de molecuulstructuur behouden blijft. Het proces van het vervaardigen van UC-II® is wereldwijd gepatenteerd door InterHealth N.I. (USA). 

Vitamines

  • Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de werking van het kraakbeen en de botten. 
  • Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt voor het behoud van soepele spieren. Het poeder uit de capsule kan worden verdeeld over het voer. 

Pharmox

Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen. Op deze manier bent u gegarandeerd van het allerbeste voor de dieren waar u het meest om geeft.

Verpakking: 60 capsules

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0