Trovet VMS Balance Poeder 250 gram

Trovet VMS Balance Poeder 250 gram Trovet VMS Balance Poeder 250 gram Trovet VMS Balance Poeder 250 gram

voordeel 10%

Van:
€15,50

Voor:
€13,95

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Trovet Balance is een aanvullende vitamine- en mineralenmix voor honden en katten.

Het bevat alleen hoogwaardige grondstoffen in een hoge concentratie. Het is zowel geschikt voor tijdelijk of permanent gebruik.

Uitvoerig getest

 Trovet Balance is door het Veterinair Specialisten Centrum te Oisterwijk uitvoerig getest op smakelijkheid en mogelijke bijwerkingen.
 Ruim 95% van de dieren lustte het product graag. Bij eenzelfde percentage honden werden geen bijwerkingen vastgesteld bij bewezen voedselgerelateerde dermatose (huid) patiënten.
 Op basis van deze uitkomst is de conclusie dat Trovet Balance uitstekend ingezet kan worden ter aanvulling van een zelfbereide (dieet)voeding voor honden ter diagnosticeren van een voedselovergevoeligheid of -allergie.

Herstel huid

Ook is het ideaal voor een niet toereikende voeding of voor honden en katten die behoefte hebben aan extra vitaminen of mineralen in geval van bijvoorbeeld stress, hoge prestaties of herstel. Het uitbalanceren van de voeding stimuleert een goede gezondheid en draagt bij aan herstel van huid en vacht. Trovet Balance heeft geen specifieke smaak, is gemakkelijk toe te dienen over het voer met een handige maatschep.

Contra-indicaties

Geen specifieke contra-indicaties.

Verpakking: pot 250 gram.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€15,50

Voor:
€13,95

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€15,50

Voor:
€13,95

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0