Puur Laryngo 50 ml

Puur Laryngo 50 ml Puur Laryngo 50 ml Puur Laryngo 50 ml Puur Laryngo 50 ml

voordeel 10%

Van:
€16,45

Voor:
€14,80

+ 14 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Puur Laryngo is voor een natuurlijke ondersteuning van de voorste luchtwegen.Bij verhoogd risico door kennelverblijf bij honden.

Kenmerken

 Voor natuurlijke ondersteuning voorste luchtwegen
 Bij verhoogd risico kennelhoest bij honden

Geschikt voor

Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony.

Samenstelling

Een verdund extract van Drosera rotundifolia. Alcohol 35% v/v.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee tot drie keer daags:

Paard     15-20 druppels
Hond      10-15 druppels
Kat          5-10 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening


 Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling

 In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie

 Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
 Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

 Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

 
Verpakking: 50 ml.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€16,45

Voor:
€14,80

+ 14 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€16,45

Voor:
€14,80

+ 14 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0