Puur Omega-3 200 ml

Puur Omega-3 200 ml Puur Omega-3 200 ml Puur Omega-3 200 ml

voordeel 15%

Van:
€25,95

Voor:
€22,06

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
Onbekend

Puur Omega-3 voor soepele beweging bij dieren.

 Voor een soepele beweging.
 Voor een gezonde huid en vacht.
 Voor het hart.
 Bij overgevoeligheden.
 Voor gezonde darmen.
 Voor het immuunsysteem.
 Voor geestelijke gezondheid.

Geschikt voor

Kat, Hond, Paard, Pony.

Samenstelling

NML Omega 3 olie bevat per ml 161 mg EPA, 108 mg DHA, Vitamine E.

Dosering

 1 x daags (Dosering langzaam opbouwen) 1 eetlepel bevat circa 15 ml 1 theelepel bevat circa 1,5 ml.
 Paard 1 - 2 eetlepel(s)
 Hond 1 - 4 theelepel(s)
 Kat 1 - 2 theelepel(s)

(per 1, 5 ml) visolie 1359 mg waarvan EPA 241 mg en DHA 163 mg

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water of over het voer.
In een acute situatie mag de dosering op advies van een dierenarts worden verhoogd. Bij toediening van Omega-3 olie kan in het begin dunne ontlasting optreden. Bouw eventueel langzaam op.

Duur van de behandeling

Omega-3 vetzuren worden ingebouwd in de celmembranen. Dit is een proces van enkele dagen tot 2 weken. Het effect is meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Na vermindering van de klachten kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk wanneer de klachten verminderen of verdwenen zijn tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan bij chronische klachten blijvend worden gegeven. Dit product kan blijvend worden gegeven.

Interactie en contra-indicatie

Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl.
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

Na openen in de koelkast bewaren. Onder invloed van licht en zuurstof kan de werkzaamheid van de meervoudig onverzadigde vetzuren afnemen. Buiten bereik van kinderen houden.

Verpakking: 200 ml.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€25,95

Voor:
€22,06

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
Onbekend

voordeel 15%

Van:
€25,95

Voor:
€22,06

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
Onbekend

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0