Iso-Joint 6 x 15 tabletten

Iso-Joint 6 x 15 tabletten

Iso-Joint en Iso-Joint Acute zijn vervangen door Iso-Joint +Acute

Uit jarenlange ervaring van de producent blijkt dat de werkzame bestanddelen uit iso-joint acute eveneens zeer effectief zijn na de acute fase van gewrichtsplroblemen. Iso-Joint +Acute is een op basis van Iso-Joint Acute samengesteld gewrichtssupplement bestemd voor de ondersteuning en behandeling van gewrichtsproblemen bij honden, dat zowel in de acute fase als onderhoudsfase gebruikt kan worden.

Iso-Joint is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van een gezond bewegingsstelsel bij honden.

  • Iso-Joint wordt aanbevolen voor de opbouw van een gezond beenderstelsel bij jonge honden, ter ondersteuning van de conditie van het bewegingsapparaat bij ouder wordende honden en het vertragen van de (ouderdoms)slijtage van de gewrichten.
  • Daarnaast wordt Iso-Joint toegepast als onderhoudsproduct na een behandeling met Iso-Joint Acute.
  • Aan de tabletten is een plantaardige smaakstof toegevoegd die naar lever smaakt.
  • De tabletten direct in de bek ingeven of door het voer mengen.

Samenstelling

Glucosaminoglycaan, vitamine B6, borium, koper, mangaan en selenium.

Verpakking: 6 x 15 tabletten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0