Exil Wash Away Shampoo flacon 200 ml

Exil Wash Away Shampoo flacon 200 ml

voordeel 5%

Van:
€19,38

Voor:
€18,41

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Exil Wash Away shampoo voor de hond tegen vlooien en teken.

Diergeneesmiddel

Registratie. NL: 09907

Samenstelling per 100 ml

Permethrine: 0,94 gram

Doeldier

Hond.

Indicatie

Bestrijding van vlooien en teken bij honden.

Werkingsduur

De werkingsduur tegen vlooien en teken is zeer kort en het middel is daarom enkel geschikt voor de bestrijding van aanwezige vlooien en/of teken besmetting.

Gebruiksaanwijzing

De hond met lauw water goed natmaken. Het gehele lichaam wassen, met uitzondering van de ogen, neus en bek. De shampoo tegen de haarrichting in goed inmasseren tot er schuim gevormd is. De shampoo tenminste 2 minuten laten inwerken, uitspoelen met schoon lauw water en de vacht laten drogen. Indien noodzakelijk kan de behandeling na twee weken herhaald worden.

Dosering

10 ml shampoo per 5 kilo lichaamsgewicht.

Contra-indicaties

Katten, zieke of herstellende dieren, honden met ernstige huidaandoeningen, puppies jonger dan drie maanden, zogende dieren.

Bijwerkingen

Overgevoeligheid, spiertrillingen, ataxie, braken, convulsies, regelmatig terugkerende spiertrekkingen.

Veiligheidsaanbevelingen

In verband met irritatie van de huid en ogen dient bij toepassing direct huid- en oogcontact vermeden te worden. Draag daartoe handschoenen en een beschermmiddel voor ogen/gezicht. Beperk aanraken van het dier na de behandeling tot een minimum.

Waarschuwingen

Niet tegelijk gebruiken met andere insecticiden zoals andere pyrethroïden, organofosfor verbindingen of carbamaten. Giftig voor vissen; dus niet toepassen bijaquaria of oppervlakte water.

Houdbaarheid

2 jaar, indien beneden de 30ºC bewaard (niet in de koelkast bewaren of invriezen).

Verpakking: flacon 200 ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€19,38

Voor:
€18,41

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€19,38

Voor:
€18,41

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0