Test de Teek Beaphar 1 test

Test de Teek Beaphar 1 test Test de Teek Beaphar 1 test Test de Teek Beaphar 1 test

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet leverbaar.

Beaphar Test de Teek is een handige en simpele tekentest. 

  • Zowel huisdieren als mensen kunnen gebeten worden door teken.
  • Als de teek besmet is met de Borrelia bacterie, kan de ziekte van Lyme ontstaan.
  • De ziekte kan ernstige gevolgen hebben en omdat de symptomen niet altijd hetzelfde zijn, is het voor artsen soms lastig om de juiste diagnose te stellen.

Eenvoudig en snel

 Beaphar Test de Teek is een eenvoudige doe-het-zelf test die in 10 minuten aantoont of een teek de Borrelia bacterie bij zich draagt. 
 Bij een beet door een besmette teek is het advies; Neem contact op met arts of dierenarts om te bepalen welke behandeling noodzakelijk is. 
 Het gegeven of er een besmette teek in het spel is kan hierbij nuttig zijn.

Meer informatie

Er is een ondersteunende website beschikbaar, www.testdeteek.nl. Op deze website kan men de uitslag van de test doorgeven, staat informatie over de verspreiding van besmette teken en teken in het algemeen. Daarnaast geeft de site advies wat te doen bij een beet.

Verwijder de teek

Huisdierbezitters en tuinliefhebbers lopen een verhoogd risico om in aanraking te komen met teken. Teken houden zich op in grassen en struiken tot op een hoogte van ongeveer 1 meter en laten zich op een gastheer vallen die voorbij komt. Ongeveer 1 op de 5 teken in Nederland is besmet met de Borrelia bacterie. Als een besmette teek zich langer dan 24 uur aanhecht is er een grote kans dat de bacterie wordt overgedragen. Door honden en katten preventief te behandelen tegen teken, kan dit risico verminderd worden. Bij het aantreffen van een teek is het van groot belang deze zo snel mogelijk te verwijderen. Ook wanneer er preventief behandeld is. Op deze manier is het risico op een besmetting minimaal.

Verpakking: 1 test.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0