Midaspot 400 mg zeer grote hond

Midaspot 400 mg zeer grote hond Midaspot 400 mg zeer grote hond Midaspot 400 mg zeer grote hond Midaspot 400 mg zeer grote hond

Dit product is voorlopig niet leverbaar. Voor een alternatief wijzen wij u graag op onze andere vlooien (pipet)middelen.

 

Heeft uw hond last van vlooien?

Dan kunt u beter snel ingrijpen. Vergis u niet hoe snel een vlooienplaag zich kan verspreiden door uw huis.
De Midaspot pipet is makkelijk toe te dienen en doodt aanwezige vlooien snel door contact (de vlo hoeft dus niet eerst te bijten voor het gif actief wordt). Midaspot geeft maximaal 4 weken bescherming tegen een nieuwe besmetting.

Kenmerken

 Doodt vlooien snel en door contact. De vlo moet geen bloed zuigen.
 Gemakkelijke toediening (spot-on).
 Preventie en behandeling van infestaties door vlooien.
 Midaspot heeft een onmiddelijk insecticidaal effect en een aanhoudende insecticidale activiteit gedurende maximaal 4 weken bij honden en katten.

Behandeling

Als uw hond vlooien heeft zijn er waarschijnlijk vlooien in verschillende stadia in huis. Om herbesmetting te voorkomen adviseren wij in dat geval ook de omgeving te behandelen met een omgevingsspray. Vlooien zijn drager van de hondenlintworm. Deze komt zowel bij honden als katten voor. Als uw hond vlooien heeft is het daarom raadzaam de kat tegelijkertijd te ontwormen.

Als bij uw hond vlooienallergiedermatitis (huidontsteking door vlooienallergie) is vastgesteld, kan Midaspot zonder problemen opgenomen worden in de behandeling.

Samenstelling

10% imidacloprid. Antioxidant: gebutyleerd hydroxytolueen.

Doeldier

Voor honden van 25 kg en meer.

Registratie

REG NL 112728 Vrij.

Verpakking: 4 pipetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0