Exil No Worm LD Grote Hond 8 tabletten

Exil No Worm LD Grote Hond 8 tabletten Exil No Worm LD Grote Hond 8 tabletten Exil No Worm LD Grote Hond 8 tabletten

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet leverbaar. Alternatieve wormtabletten vindt u hier.

Exil No Worm LD voor de grote hond.

  • Exil No Worm LD is met één behandeling werkzaam tegen alle belangrijke spoelwormen, lintwormen en haakwormen bij de hond.
  • Eén tablet is voldoende voor 10 kg lichaamsgewicht. Daardoor is Exil No Worm LD zeer geschikt voor grote en zware honden.
  • Exil No Worm LD hoeft slechts éénmalig toegediend te worden.
  • Bestrijdt zowel spoel- als lintwormen bij de hond.

Samenstelling

Per tablet
Nitroscanaat 500 mg

Eigenschappen

Nitroscanaat is zeer werkzaam tegen lintwormen en de algemeen voorkomende maagdarm wormen bij de hond. No Worm LD is werkzaam in het maagdarmkanaal en wordt nauwelijks opgenomen vanuit het maagdarmkanaal. Het merendeel van de Nitroscanaat verlaat uiteindelijk met de ontlasting het lichaam. No Worm LD is zeer geschikt voor het ontwormen van grote en zware honden, gezien de dosering van 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht.

Dosering

1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. Deze dosering hoeft maar 1 dag gegeven te worden.

Gebruiksaanwijzing

Het benodigde aantal tabletten in éénmalige dosering rechtstreeks achter in de bek geven. Het benodigde aantal tabletten kan eventueel ook door een klein beetje voedsel gemengd worden. Let hierbij op dat alles wordt opgegeten. Geef in verband met de kans op uitspugen of braken, niet meer dan een kwart van de voeding. De rest van het eten ’s avonds geven. Drinkwater dient in voldoende hoeveelheid te worden versterkt.

Contra indicatie

Geen.

Waarschuwingen

Niet toedienen aan honden lichter dan 2,5 kg.
Lintwormen worden overgebracht door vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door gelijktijdig met het ontwormen een grondige vlooienbestrijding toe te passen.

Bijwerkingen

Braken.

Registratienummer

Reg. NL 10057

Verpakking: 8 tabletten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0