Treat & Train Hondentrainer met Beloning

Treat & Train Hondentrainer met Beloning Treat & Train Hondentrainer met Beloning Treat & Train Hondentrainer met Beloning Treat & Train Hondentrainer met Beloning

voordeel 10%

Van:
€168,25

Voor:
€151,43

+ 151 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

De Treat & Train hondentrainer van Petsafe is gebaseerd op de positieve beloning van gewenst gedrag bij uw hond. "Binnen een handomdraai een voorbeeldige hond zonder op hem of haar te mopperen".

  • Training door middel van positieve bekrachtiging – handig voor het oplossen van problemen zoals bedelen aan tafel, tegen gasten aanspringen en blaffen bij de deur.
  • Voederautomaat met afstandsbediening.
  • Verlengbare doelstok met afneembare basis.
  • Draagbare afstandsbediening werkt op een afstand van maximaal 30,5 m.
  • 2 uitwisselbare voerschijven voor zowel kleine als grote brokjes.
  • Geïllustreerde gebruiksaanwijzing en instructie-dvd inbegrepen.
  • 1 jaar garantie.
  • Werkt op 4 D-batterijen (worden niet meegeleverd).

Hoe het werkt?

Honden herhalen gedrag dat wordt beloond. De Treat & Train® hondentrainer met beloning op afstand is een beloningssysteem met afstandsbediening dat gebruik maakt van positieve bekrachtiging voor het trainen van honden om zich thuis beter te gedragen en beter te presteren bij wedstrijden. Door gewenst gedrag te belonen, kan het systeem van onschatbare waarde zijn door de aandacht van de hond af te leiden van het blaffen bij de deur, het tegen gasten aanspringen en het bedelen aan tafel. Het systeem kan ook worden gebruikt om gedrag te trainen variërend van neer/blijf tot komen wanneer u hem roept en voor speciale trucjes of vaardigheidstraining.

Verpakking: complete unit (ex batterijen).

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€168,25

Voor:
€151,43

+ 151 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€168,25

Voor:
€151,43

+ 151 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0