Vet-Concept Dog Sana Paard 10 kg

Vet-Concept Dog Sana Paard 10 kg Vet-Concept Dog Sana Paard 10 kg Vet-Concept Dog Sana Paard 10 kg Vet-Concept Dog Sana Paard 10 kg

voordeel 10%

Van:
€63,20

Voor:
€56,88

+ 56 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
17-10-2019

Speciale dieetvoeding ter vermindering van voedselintoleranties.

  • Honden met een voedselintolerantie hebben voor een zo groot mogelijke tolerantie een nauwkeurig afgewogen, goed verteerbare voeding met geringe vet- en eiwitwaarden en een uitgebalanceerde verhouding aan essentiële vetzuren nodig.
  • De SANA-PRODUCTLIJN houdt optimaal rekening met de behoeften van honden met voedselintoleranties.
  • De recepten bevatten  slechts  één  dierlijke  eiwitbron  en  geselecteerde  koolhydraatbronnen.
  • In het bijzonder DOG SANA PAARD en DOG SANA STRUISVOGEL kan vanwege de goede verteerbaarheid en de geselecteerde samenstelling ook worden aanbevolen ter ondersteuning bij ontstekingen  en  chronische  gastro-intestinale  ziekten  en hartaandoeningen.

Verpakking: 10 kg.

Wat is Vet-concept?

Vet-Concept: goede voeding voor uw viervoeter.
Vet-Concept voeding voor hond en kat is kwalitatief hoogwaardig, gezond en goed verteerbaar voedsel zonder schadelijke toevoegingen (populair in Duitsland). Vet-Concept is alleen verkrijgbaar via de dierenarts en Dierapotheker.nl. Nederlands sprekende adviseurs geven kosteloos voedingsadvies.

Assortiment

Het productassortiment van Vet-Concept is individueel gericht op ras, leeftijd en de mate van activiteit van het betreffende dier. Het assortiment biedt tevens voeding voor gevoelige en allergische dieren. De dieetvoeding is gericht op uiteenlopende ziektebeelden zoals zwaarlijvigheid, diabetes, aandoeningen aan maag en darm, lever, nieren en urinewegen, huid en vacht.

Kenmerken

Versheid: alle voeding wordt in kleine partijen geproduceerd en zonder lange opslagtijd direct verstuurd. 
Verteerbaarheid ruwe eiwit is meer dan 90% en wordt op het product aangegeven. 
Zonder geur-, kleur-, of smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. 
Geen suiker of karamel, varkensvlees of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 
Uitsluitend vlees, volkoren granen, groenten en aardappelen van levensmiddelenkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€63,20

Voor:
€56,88

+ 56 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
17-10-2019

voordeel 10%

Van:
€63,20

Voor:
€56,88

+ 56 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
17-10-2019

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0