Vet-concept Mini Pack Hond 3 kg

Vet-concept Mini Pack Hond 3 kg Vet-concept Mini Pack Hond 3 kg Vet-concept Mini Pack Hond 3 kg Vet-concept Mini Pack Hond 3 kg

voordeel 5%

Van:
€21,34

Voor:
€20,28

+ 20 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Bijzonder goed verteerbaar premium voer voor actieve honden van kleine rassen.

  • Klein en zeer levendig? Voor beweeglijke honden van kleine en zeer kleine rassen is MINI PACK het
    ideale droogvoer.
  • Het voorziet in de hoge energiebehoefte met zeer voedzaam en goed verteerbaar gevogelte, en ondersteunt de stofwisseling met waardevolle kruiden en licht verteerbare rijst en maïs.
  • Het verhoogde linolzuurgehalte zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid.
  • En om ervoor te zorgen dat het plezier aan beweging niet verdwijnt, ondersteunen extracten van de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel belaste gewrichten.
  • De brok van dit speciale recept is perfect aangepast aan de tanden van kleine honden, bevordert de tandverzorging en smaakt bijzonder lekker.

Verpakking: 3 kg.

Wat is Vet-concept?

Vet-Concept: goede voeding voor uw viervoeter.
Vet-Concept voeding voor hond en kat is kwalitatief hoogwaardig, gezond en goed verteerbaar voedsel zonder schadelijke toevoegingen (populair in Duitsland). Vet-Concept is alleen verkrijgbaar via de dierenarts en Dierapotheker.nl. Nederlands sprekende adviseurs geven kosteloos voedingsadvies.

Assortiment

Het productassortiment van Vet-Concept is individueel gericht op ras, leeftijd en de mate van activiteit van het betreffende dier. Het assortiment biedt tevens voeding voor gevoelige en allergische dieren. De dieetvoeding is gericht op uiteenlopende ziektebeelden zoals zwaarlijvigheid, diabetes, aandoeningen aan maag en darm, lever, nieren en urinewegen, huid en vacht.

Kenmerken

Versheid: alle voeding wordt in kleine partijen geproduceerd en zonder lange opslagtijd direct verstuurd. 
Verteerbaarheid ruwe eiwit is meer dan 90% en wordt op het product aangegeven. 
Zonder geur-, kleur-, of smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. 
Geen suiker of karamel, varkensvlees of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 
Uitsluitend vlees, volkoren granen, groenten en aardappelen van levensmiddelenkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€21,34

Voor:
€20,28

+ 20 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€21,34

Voor:
€20,28

+ 20 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0